| Изгубена парола?

Втора част от турнето на изложбата Comics Sans Sens

След успешните гостувания във Варна, Бургас и Велико Търново нашата изложба с най-доброто от комикс-джемовете ни се насочи към следващите си спирки – Стара Загора, Пловдив и Русе.

Регионалната библиотека „Захарий Княжески“ в Стара Загора стана нашият следващ домакин, където Comics Bistro и Ко-миксер станаха част от един своеобразен празник на комикса. На 18 февруари в библиотеката направихме комикс джем с деца и участвахме в откриването на националната изложба на комикса и нашата изложба Comics Sans Sens. Стара Загора се показа като град, който обича комикса и мисля, че намерихме партньори, с които ще можем и занапред да правим интересни неща.

Веднага след това изложбата потегли към още един древен град, а именно – Пловдив. Нашите приятели от artnewscafe ни поканиха да се представим и въпреки, че поради ограниченото пространство три пана трябваше да отпаднат, се получи добра експозиция. Изложбата можеше да бъде разгледана там между 12-ти и 22-ри март.

Следващата и последна засега спирка на Comics Sans Sens беше в Русе, където заехме една малка част от обширното пространство на Дом Канети. На 16 юни, заедно с откриването на изложбата, направихме и страхотен комикс-джем. Събитието беше отразено и от няколко медии – местният вестник „Бряг“, радио Шумен и БНТ2.

Остава ни само да посетим и София. Очаквайте ни към края на лятото и там :–)

Tags: , , , , ,

Напиши мнение

:) =) :D :lol: ^_^ :wink: :( :eek: ;-( x| :p =] 8) :woot: :silly: :-| :ermm: :unsure: :-/ :sick: :angry: :blush: :love: :kiss: o:) 0.o :dizzy: 0_o :whistle: :sleep: :rightful: :bandit: :ninja: :evil: :alien: :arrow: :!: :?: :mrgreen:

Comics Bistro © 2007 - 2024 Всички права запазени
Съдържанието на сайта е собственост на съответните негови автори и не може да бъде разпространявано без изричното им съгласие.
Разработено от Ивайло Драганов | Подкрепете ни!