| Изгубена парола? | Регистрация

За бистрото

Комикс бистро – това е авторски проект за народно събрание на български уеб-комикси, карикатури и други за предпочитане забавни картинки. Желаем да предложим по възможност развлекателни и приятни за разглеждане изображения, с цел примерно чоплещият в работно време из интернет служител да попадне на повдигащи духа и одухотворяващи нещица, като по този начин да стане по-продуктивен в трудовия процес. Също да сме по-интересни от Гарфийлд (дали си вярваме или не, това е философски въпрос, обаче обичаме да се майтапим).

Кои сме ние

Концепция и умисъл: субектите с никове fan4battle и Dragunoff. Всичко останало – визуалната тема за чудната, ама мудна WordPress платформа, обработката на сайта, намирането на готините сайтски иконки от Silk Icon Pack, и т.н. – Dragunoff. Той е Шефъ!

Съдържание: потребителите от раздел автори.

„Аз мога ли да помогна?“

Разбира се! Много ще се радваме, всъщност. Ако желаете да ни помогнете да сме по-съсредоточени в нашата инициатива, не се свенете да пращате своите благи, мотивиращи или по-благи думи в коментарите, или формата по-долу.

А при наличие не желание за споделяне на новина, авторски комикс или карикатура, интервю или каквото и да е, само трябва да сме сигурни че това съвпада с концепцията на сайта, давате и го пускаме в обръщение!

Също така

Имаме присъствие и във Facebook и Twitter. Можете да ни следите и чрез RSS.

Добрата стара форма за контакт

(необходимо)

(необходимо)


Comics Bistro © 2007 - 2018 Всички права запазени
Съдържанието на сайта е собственост на съответните негови автори и не може да бъде разпространявано без изричното им съгласие.
Разработено от Ивайло Драганов | Подкрепете ни!