Comics Bistro — Форум » На чаша кафе

Отново форумна среща + комикс-джем + това

(5 отговора, 4 участника)
 1. Dragunoff

  Администратор
  Joined: Дек '08
  Posts: 727

  offline

  Здравейте,

  От последната среща мина вече повече от месец, та мисля, че е редно да се съберем пак.

  Предлагам да е тази неделя(21 октомври) от 15ч в +това

 2. little_miss

  езичница
  Joined: Авг '11
  Posts: 81

  offline

  Подкрепям

 3. orehovka

  мускетарка
  Joined: Дек '08
  Posts: 1 654

  offline

  Аз не мога, но пращам предварително много поздрави на всички.

  Gangnam style!
 4. vasko

  василаки
  Joined: Юли '09
  Posts: 3 153

  offline

  Може би.

 5. vasko

  василаки
  Joined: Юли '09
  Posts: 3 153

  offline

  ВАЖНО!

  Има промени с градския транспорт, всеки да си прочете по-надолу ако го ползва.

  СОФИЙСКИ МАРАТОН ОТ 10.00 ДО 15.00 ЧАСА НА 21.10.2012 (НЕДЕЛЯ)
  18.10.2012 14:13 ‹‹ назад
  ВЪВ ВРЪЗКА С ПРОВЕЖДАНЕ НА СОФИЙСКИ МАРАТОН НА 21.10.2012 И ЗАПОВЕД РД-09-05-571/16.10.2012 НА СТОЛИЧНА ОБЩИНА:

  1. ОТ 10.00 ДО 15.00 ЧАСА НА 21.10.2012 (НЕДЕЛЯ) ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ СОФИЙСКИ МАРАТОН ПО МАРШРУТ: СТАРТ ОТ ЗАПАДНОТО ПЪТНО ПЛАТНО НА БУЛ. "ЕВЛОГИ И ХРИСТО ГЕОРГИЕВИ" ПРЕД НАЦИОНАЛНИЯ СТАДИОН "ВАСИЛ ЛЕВСКИ", ПО ЗАПАДНОТО ПЪТНО ПЛАТНО НА БУЛ. "ЕВЛОГИ И ХРИСТО ГЕОРГИЕВИ", ЗАПАДНОТО ПЪТНО ПЛАТНО НА БУЛ. „БЪЛГАРИЯ”, ИЗТОЧНОТО ПЪТНО ПЛАТНО НА БУЛ. „ВИТОША”, УЛ. „ЯНКО ЗАБУНОВ”, БУЛ. „ПЕТКО КАРАВЕЛОВ”, ИЗТОЧНОТО ПЪТНО ПЛАТНО НА БУЛ. „БЪЛГАРИЯ”, ИЗТОЧНОТО ПЪТНО ПЛАТНО НА БУЛ. „ЕВЛОГИ И ХРИСТО ГЕОРГИЕВИ” ДО НАЦИОНАЛЕН СТАДИОН „ВАСИЛ ЛЕВСКИ”, КЪДЕТО Е ФИНАЛЪТ

  2. ОТ 08.00 ДО 15.00 ЧАСА НА 21.10.2012 (НЕДЕЛЯ) ДА СЕ ПРОМЕНЯТ МАРШРУТИ КАКТО СЛЕДВА:

  А В Т О Б У С Е Н ТРАНСПОРТ:

  2.1. АВТОБУСНА ЛИНИЯ 9(В ПОСОКА ПЛ. "ОРЛОВ МОСТ"): ОТ БУЛ. "ЕВЛОГИ И ХРИСТО ГЕОРГИЕВИ" ПО БУЛ. "ЦАР ОСВОБОДИТЕЛ", БУЛ. "ВАСИЛ ЛЕВСКИ" И ПО УЛ. "ШИПКА" ПО МАРШРУТА.

  АВТОБУСИТЕ ЩЕ СПИРАТ НА ВРЕМЕННА СПИРКА НА БУЛ. "ЦАР ОСВОБОДИТЕЛ" НА 50 М СЛЕД БУЛ. "ЕВЛОГИ И ХРИСТО ГЕОРГИЕВИ"

  2.2. АВТОБУСНА ЛИНИЯ 72:

  - В ПОСОКА Ж.К. "ЗАПАДЕН ПАРК" - ОТ БУЛ. "ЕВЛОГИ И ХРИСТО ГЕОРГИЕВИ" ПО БУЛ. "ЦАР ОСВОБОДИТЕЛ", БУЛ. ВАСИЛ ЛЕВСКИ", БУЛ. ПАТРИАРХ ЕВТИМИЙ", БУЛ. „ПРАГА” И ПО УЛ. „СВ. Г. СОФИЙСКИ” ПО МАРШРУТА СИ.

  - В ПОСОКА ХОТЕЛ "ПЛИСКА" - ОТ УЛ. "СВ. Г. СОФИЙСКИ” ПО БУЛ. "ПРАГА", БУЛ. „ГЕН. СКОБЕЛЕВ”, БУЛ. "ВАСИЛ ЛЕВСКИ", УЛ. "ШИПКА" И ПО БУЛ. "ЕВЛОГИ И ХРИСТО ГЕОРГИЕВИ" ПО МАРШРУТА.

  АВТОБУСИТЕ ЩЕ СПИРАТ НА ВРЕМЕННАТА СПИРКА НА БУЛ. "ЦАР ОСВОБОДИТЕЛ" НА 50 М СЛЕД БУЛ. "ЕВЛОГИ И ХРИСТО ГЕОРГИЕВИ" И НА ВСИЧКИ СЪЩЕСТВУВАЩИ ТРОЛЕЙБУСНИ И АВТОБУСНИ СПИРКИ В ПРОМЕНЕНИЯ УЧАСТЪК НА МАРШРУТА.

  2.3. АВТОБУСНА ЛИНИЯ 75- МАРШРУТА СЕ СКЪСЯВА ДО ВОЕННА АКАДЕМИЯ.

  АВТОБУСИТЕ ЩЕ СПИРАТ НА ВРЕМЕННА СПИРКА НА МОСТА СЛЕД ЛЕВИЯ ЗАВОЙ В ПОСОКА ВРЪЩАНЕ КЪМ АВТОСТАНЦИЯ ГЕО МИЛЕВ.

  2.4. АВТОБУСНА ЛИНИЯ 76:

  - В ПОСОКА Ж.К. „ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ”: ОТ БУЛ. „ЦАРИГРАДСКО ШОСЕ” ПО БУЛ. „ЦАР ОСВОБОДИТЕЛ”, БУЛ. „ВАСИЛ ЛЕВСКИ”, БУЛ. „ПАТРИАРХ ЕВТИМИЙ”, БУЛ. „ВИТОША”, БУЛ. „БЪЛГАРИЯ” И ПО МАРШРУТА

  УДЪЛЖАВАНЕ В ПОСОКА 600.00 МЕТРА

  - В ПОСОКА Ж.К. „МЛАДОСТ 4”: ПО БУЛ. „АКАД. ИВ. Е. ГЕШОВ” ДО УЛ. „СВ. Г. СОФИЙСКИ”, БУЛ. „ПРАГА”, БУЛ. „ГЕН. СКОБЕЛЕВ”, БУЛ. „ВАСИЛ ЛЕВСКИ”, БУЛ. „ЦАР ОСВОБОДИТЕЛ” И ПО БУЛ. „ЦАРИГРАДСКО ШОСЕ” ПО МАРШРУТА.

  АВТОБУСИТЕ ЩЕ СПИРАТ НА ВСИЧКИ СЪЩЕСТВУВАЩИ АВТОБУСНИ И ТРОЛЕЙБУСНИ СПИРКИ В ПРОМЕНЕНИЯ УЧАСТЪК НА МАРШРУТА И НА СПИРКА „ПЛ. „ОРЛОВ МОСТ” ПРЕДИ БУЛ. „ЕВЛОГИ И ХРИСТО ГЕОРГИЕВИ” ЗА АВТОБУСНИ ЛИНИИ №№ 280 И 306 В ПОСОКА Ж.К. „ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ”.

  2.5. АВТОБУСНА ЛИНИЯ 84: ОТ БУЛ. "ЦАРИГРАДСКО ШОСЕ" ПО БУЛ. "ЕВЛОГИ И ХРИСТО ГЕОРГИЕВИ", ОБРАТЕН ЗАВОЙ ПРИ УЛ. "ШИПКА", БУЛ. "ЕВЛОГИ И ХРИСТО ГЕОРГИЕВИ" И ПО БУЛ. "ЦАРИГРАДСКО ШОСЕ" ПО МАРШРУТА.

  АВТОБУСИТЕ ЩЕ СПИРАТ НА СП. "ВОЕННА АКАДЕМИЯ" В ПОСОКА ПЛ. "ОРЛОВ МОСТ".

  2.6. АВТОБУСНА ЛИНИЯ 94- ПРОДЪЛЖАВА ПО БУЛ. "ВАСИЛ ЛЕВСКИ", ОБРАТЕН ЗАВОЙ НА ПАМЕТНИКА "ВАСИЛ ЛЕВСКИ", БУЛ. "ВАСИЛ ЛЕВСКИ", БУЛ. "ПАТРИАРХ ЕВТИМИЙ", БУЛ. "ФРИТЬОФ НАНСЕН" И ПО БУЛ. "ЧЕРНИ ВРЪХ" ПО МАРШРУТА.

  АВТОБУСИТЕ ЩЕ СПИРАТ НА ВСИЧКИ СЪЩЕСТВУВАЩИ АВТОБУСНИ И ТРОЛЕЙБУСНИ СПИРКИ В ПРОМЕНЕНИЯ УЧАСТЪК НА МАРШРУТА.

  2.7. АВТОБУСНА ЛИНИЯ 204:

  - В ПОСОКА Ж.К. "БОРОВО" - ОТ БУЛ. "ЦАРИГРАДСКО ШОСЕ" ПО БУЛ. "ЦАР ОСВОБОДИТЕЛ", БУЛ. "ВАСИЛ ЛЕВСКИ", БУЛ. "ПАТРИАРХ ЕВТИМИЙ", БУЛ. „ВИТОША” И ПО БУЛ. „БЪЛГАРИЯ ПО МАРШРУТА.

  - В ПОСОКА Ж.К. "ДРУЖБА 2" - ОТ БУЛ. "БЪЛГАРИЯ" ПО БУЛ. „АКАД. ИВ. Е. ГЕШОВ”, УЛ. „СВ. Г. СОФИЙСКИ”, БУЛ. „ПРАГА”, БУЛ. „ГЕН. СКОБЕЛЕВ”, БУЛ. "ВАСИЛ ЛЕВСКИ", БУЛ. "ЦАР ОСВОБОДИТЕЛ" И ПО БУЛ. "ЦАРИГРАДСКО ШОСЕ" ПО МАРШРУТА СИ.

  АВТОБУСИТЕ ЩЕ СПИРАТ НА ВСИЧКИ СЪЩЕСТВУВАЩИ ТРОЛЕЙБУСНИ И АВТОБУСНИ СПИРКИ В ПРОМЕНЕНИЯ УЧАСТЪК НА МАРШРУТА И НА СПИРКА „ПЛ. „ОРЛОВ МОСТ” ПРЕДИ БУЛ. „ЕВЛОГИ И ХРИСТО ГЕОРГИЕВИ” ЗА АВТОБУСНИ ЛИНИИ №№ 280 И 306 В ПОСОКА Ж.К. „БОРОВО”

  2.8. АВТОБУСНА ЛИНИЯ 604:

  - В ПОСОКА И-Т „ПИРОГОВ” - ОТ БУЛ. "ЦАРИГРАДСКО ШОСЕ" ПО БУЛ. "ЦАР ОСВОБОДИТЕЛ", БУЛ. "ВАСИЛ ЛЕВСКИ", БУЛ. "ПАТРИАРХ ЕВТИМИЙ", БУЛ. „ВИТОША” И ПО БУЛ. „БЪЛГАРИЯ” ПО МАРШРУТА

  УДЪЛЖАВАНЕ НА МАРШРУТА 600.00 М

  - В ПОСОКА ГАРА ИСКЪР - ОТ БУЛ. „ПЕНЧО СЛАВЕЙКОВ” НАЛЯВО ПО БУЛ. „ПРАГА”, БУЛ. „ГЕН. СКОБЕЛЕВ”, БУЛ. "ВАСИЛ ЛЕВСКИ", БУЛ. "ЦАР ОСВОБОДИТЕЛ" И ПО БУЛ. "ЦАРИГРАДСКО ШОСЕ" ПО МАРШРУТА СИ.

  АВТОБУСИТЕ ЩЕ СПИРАТ НА ВСИЧКИ СЪЩЕСТВУВАЩИ ТРОЛЕЙБУСНИ И АВТОБУСНИ СПИРКИ В ПРОМЕНЕНИЯ УЧАСТЪК НА МАРШРУТА И НА СПИРКА „ПЛ. „ОРЛОВ МОСТ” ПРЕДИ БУЛ. „ЕВЛОГИ И ХРИСТО ГЕОРГИЕВИ” ЗА АВТОБУСНИ ЛИНИИ №№ 280 И 306 В ПОСОКА И-Т ПИРОГОВ.

  3. ВОДАЧИТЕ ПОТРАМВАЙНИ ЛИНИИ №№ 1, 6, 7, 10, 12 И 18 И АВТОБУСНИ ЛИНИИ №№ 76, 94, 204 И 604 ЩЕ БЪДАТ ИНСТРУКТИРАНИ ДА СЕ ДВИЖЕТ С ПОВИШЕНО ВНИМАНИЕ ПРИ ПРЕСИЧАНЕ И ПРИ ДВИЖЕНИЕ В БЛИЗОСТ ДО ТРАСЕТО НА МАРАТОНА.


RSS емисия за отговорите по темата

Отговор

Трябва влезете, за да напишете отговор.

Comics Bistro — Форум | Задвижван от bbPress | Дизайн и поддръжка от Ивайло Драганов | Хостинг от ICN.Bg