Comics Bistro — Форум » Умно село » Комикси

 1. Grozen Entertainment Ltd.

  Член
  Joined: Авг '11
  Posts: 64

  offline

  Хей, приятели!

  Сега е моментът да ни ударите по едно рамо и да ни помогнете да реализираме, ако не целият, то поне част от следващия мега як, български, комикс проект “Господарите на Вселената“!

  Запознайте се с платформата “Старт Задружно“ (или - ако за някой е по-познато - “Българският Kickstarter“), изгледайте видео-обръщението ни, а ако прецените, че е добра кауза - подкрепете ни финансово.

  В замяна - ние ще ви се отблагодарим с една камара подаръци

 2. Grozen Entertainment Ltd.

  Член
  Joined: Авг '11
  Posts: 64

  offline

  Благодарим на всички, които ни подкрепиха финансово до момента, в набирането на средства за довършването на анимационния клип по комикса “Господарите на Вселената“!

  До края на кампанията остават само 34 дни, а са необходими още ~ 5 800лв. След изтичането на срока - ако сумата не е събрана все още - всяка стотинка, която сте вложили в проекта до момента, ще ви бъде върната. Ако наистина искате да ни подкрепите в това начинание, помогнете случването му, популяризирайки линка към сайта на Start Zadrujno - http://start.zadrujno.bg/Home.aspx - сред познатите и приятелите ви.

  Не забравяйте, че кампанията не е чисто дарителска, и че срещу паричките ви ще получите много яки подаръци, освен място в листа с копродуцентите на клипа

  Благодарим ви за подкрепата и бъдете здрави!
  С уважение,
  Екипът на Grozen Entertainment

 3. sherrymark728

  Член
  Joined: Авг '13
  Posts: 1

  offline

  Хубав пост. Благодаря за информацията

  Sherry

RSS емисия за отговорите по темата

Отговор

Трябва влезете, за да напишете отговор.

Comics Bistro — Форум | Задвижван от bbPress | Дизайн и поддръжка от Ивайло Драганов | Хостинг от ICN.Bg