Comics Bistro — Форум » Умно село » Комикси

Grozen Ent. си търси помощници :)

(1 отговор, 1 участника)
 1. Grozen Entertainment Ltd.

  Член
  Joined: Авг '11
  Posts: 64

  offline

  Привет на всички!

  Ако се чудите, защо се бавим със следващите ни проекти - БЯС 2, ДЖОБЕН КОМИКС, ХИХИКУС, ГОСПОДАРИТЕ НА ВСЕЛЕНАТА, ПРОКЛЯТИЕТО НА МАИТЕ, ТРИМАТА БРАТЯ И ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА и т.н. - истината е много проста. Не смогваме да си вършим работата по финализирането им и да търсим финансиране едновремено.

  Имаме нужда от помощници, които да се занимават с намиране на финансиране по Grozen Ent. проектите ежедневно - по 1-2 часа дневно - от вкъщи. Ще работите с вече написани и организирани проекти. Тоест, вашата мисия ще е те да стигнат организации и лица, които биха ги финансирали. Работата ще изисква добра информираност относно методите за финансиране - от България и чужбина, желание за попълване на необходимите формуляри по сайтовете, както и истинско желание работата да бъде свършена ефективно и качествено, а не “горе-долу добре“ . Ако го правите за пръв път, ще ви дадем първоначална информация, линкове и насоки как да започнете. Оттам-нататък, нещата ще са във ваши ръце.

  Трудът ви няма да е безплатен. За всяка стотинка, която осигурите за фирмата ни от бизнес ангели, венчър организации или фондации - ще получавате процентно възнаграждение. И няма защо да се лъжем - пари не се намират за 3 дни - и търсенето може да отнема седмици и месеци, можете да удряте на камък многократно, но и можете да успеете от първи път. Готови сме да сключим предварителни комисионерски договори с всеки, който е насреща да удари рамо в българското комикс производство.

  Ако имате желание да помогнете бъдещите ни проекти да се реализират успешно - помогнете ни да продължим нататък заедно.

  Можете да ни контактнете на мейл: office@grozenentertainment.com
  Благодарим на отзовалите се!


RSS емисия за отговорите по темата

Отговор

Трябва влезете, за да напишете отговор.

Comics Bistro — Форум | Задвижван от bbPress | Дизайн и поддръжка от Ивайло Драганов | Хостинг от ICN.Bg