Comics Bistro — Форум » Умно село » Комикси

 1. Grozen Entertainment Ltd.

  Член
  Joined: Авг '11
  Posts: 64

  offline

  Цъкни върху картинката!

  Music Space и Grozen Entertainment организират конкурс за саундтрак към новия комикс на Grozen Entertainment "Господари на Вселената".

  Целта на конкурса е да бъдат избрани официален саундтрак на комикса (песен или инструментал, определен от жури), който ще спечели Голямата награда и бонус трак (песен или инструментал, определен чрез гласуване от потребителите на www.musicspace.bg), който ще спечели Наградата на публиката.

  Голямата награда в конкурса включва: анимиран музикален видеоклип с кадри от комикса; процент от цената на всеки продаден комикс; присъствие в диск, прикрепен към всяко копие на комикса; присъствие във всяка рекламна кампания на комикса и гифт кард. Наградата на публиката пък ще осигури на избрания бонус трак присъствие в диска, прикрепен към всяко копие на комикса, както и гифт кард.

  В конкурса могат да участват всички български изпълнители/групи, които разполагат със своя авторска музика. Те трябва да имат музикантски профил в Music Space (www.musicspace.bg) или да се регистрират, ако нямат такъв. Песните/инструменталите, с които музикантите желаят да участват в конкурса, трябва да са качени в профила им в Music Space.

  Музикантите могат да заявят своето желание за участие в конкурса до 12:00 часа на 28.11.2011 като изпратят имейл с тема (subject) "Soundtrack" на имейл адрес info@musicspace.bg. Имейлът трябва да съдържа линкове към максимум 3 песни/инструментала в профила на групата/изпълнителя в www.musicspace.bg, с които искат да участват, и телефон за контакт.

  Правила и условия за участие в конкурса!
  Допълнителна информация за конкурса - в сайта на Music Space

 2. bast

  The Alien cat
  Joined: Дек '08
  Posts: 1 551

  offline

  Hymera - Masters of The Universe (OST)

  много е яко


RSS емисия за отговорите по темата

Отговор

Трябва влезете, за да напишете отговор.

Comics Bistro — Форум | Задвижван от bbPress | Дизайн и поддръжка от Ивайло Драганов | Хостинг от ICN.Bg