Жени, а ти какво ще ми нарисуваш, ааа?
Comics Bistro — Форум » Златният пръст » И сам воинът е воин
Vasco
(232 отговора, 28 участника)-
-
Силно се надявам че въпроса не е към мене =))))))
А малкото Ж? -
Да, не е
малкото /ж ще го направиш ти щом искашПо-ранен кадър от анимацията. Огънят тепърва да бухва, птицата да е пиленце, короната да е княжеска вместо царска. И анимираш gif малко към голямо, птримерно 3 секунди. 12 вм/ 24 не е разрешено.
Ти си!Ако се справиш за под 3 години, действам по кирилицата. Ако не, няма кирилица.
-
Внимавай какво си пожелаваш, защото може и да се сбъдне =)))))))
-
Добре, добре. На следващото ниво спрямо предните ти неща.
Виждаш ли като са едно до друго къде има да буташ?
Ще ти посоча основните неща, които трябва да пипнеш.
- Трябва да зачистиш ръбовете. Не сме 98-ма. Не знам как работиш, може би има magic wand някъде в процеса, но подобни ръбове са недопустими.
- Фонът ти е излишен. Давай директно в прозрачност.
- Короната не е княжеска. Направи си рисърч.
- ОСвен това си я обърнал с острото към главата, по непонятно каква причина.
Тази корона нарочно съм я сложил, за да се загатне руското у жар-прицата и да я отличи от обикновен феникс. Избягнал съм двусмисленост. Защото съм си направил елементарен рисърч в Google Images как е бил рисуван типажа преди мен. Това всеки американец или руснак веднага ще го разпознае какво е и какво не е.- не си го анимирал. Много над нивото ти е, но вече си поел по пътя и няма смисъл да се връщаш или да оставаш на място. Виж си в Pinterest как се анимира огън, дим, вода. Няма да ти давам линкове, форума не е да те държим за ръка.
- не може като е малко да има една човка а като порасна - друга. draw on model
- последно и най-важно, и което не е имало как да знаеш, нямаш баланс между частите на буквата. Ако не знаех, че е жар-птиче, нямаше да го разпозная. Сравни горната и долната половина. Имаш масивни крила и кекав, едвам виждащ се огън. Така буквата се губи като буква, защото няма баланс. Също така, остриетата на огъня влизат в пространството между тялото и крилете не как да е, а на визуално еднакви разстояния. Тук отляво малко съм го сбъркал на моето, защото не си давам твърде зор ако не е платена поръчка. Но отдясно виждаш как съм спазил отстоянията. + че самият огън не съм го правил как да е. За огън можеш да си видиш примерно боя между Джафар и Аладин при Дисни, или украса на автомобили примерно. При теб отляво е горе-долу ок, отдясно имаш аморфна обла форма. Имаш конфликт остро-обло, който трябва да адресираш.
Дерзай! Ако има нещо, питай.
-
Така и така има нещо направено дай и ти още някоя кирилска буква =))))))
Иначе процудурата е: принскрин/плес в боичките/маз тука маз там/жепег на коклоко го смачка програмата
Малко оправдания първо пък после ако не ме домързи може да поразгледам и анимация как се прави.
1. Короната въобще не е корона, би трябвало да е черупка на яйце, но в пайнта интруминтите са силно ограничени =)))
2. За анимацията имам още 1094 дена, се ще стане.
3. дам като присвия очи се вижда, че тежат крилете, ама аз и сато цало гледах да постигна визия на пиле - малко и дебело, затова съм скъсил и надебелил крилата, също по добело тяло и по кръгла глава. Човката има какво да се коригира - да.
4. Огъня в опашката директно съм изрязъл долната третина то опашката на голямото пиле...И понеже каза „Питай”:
Какво ще рече: 12 вм/ 24 не е разрешено.
Три секундно гифче което трябва да съдържа 3*12=36 кадъра? -
Спасе, ползвай векторна програма, моля те.
Etymonster е базиран на друг шрифт и много стриктно се придържа към него, с цел да могат да се ползват заедно. Ако ще го кирилизирате, първо намерете подобен кирилски шрифт и после му закачайте главички, перца, пламъчета и т.н.
А да, и отблясъци.
Learn more? -
Спас, трябва много, много, много, много да работиш над уменията си. В случая не е важно на колко години си, но от 4-5 вече си във форума и би трябвало да се беше развил повече дори само с гледане. 4 години в Академията, както разбирам (аз не съм минал от там и това го чувствам като пропуск) е 1 година теория и 3 отрисовка, така че са напълно достатъчни да се рисува сносно, и да се върви нагоре. За момента си на нулево ниво, хора без подготовка рисуват като теб. Хубавото е, че не си докачлив, не се връзваш и приемаш какво ти се казва, което аз примерно не съм го правил и това ми е забавило развитието значително. Така че трябва повече четене, повече работа, по-малко писане. Бий в една точка и ще стане.
"Три години" съм написал в смисъл на "някои си намират причина да не вдигат молив", не като 1094 дена. Писал съм ти преди за MS Paint, вече не ми е смешно или тролинг, спъваш си развитието така. Дръпни си един пиратски фотошоп, един пиратски илюстратор ако $30 са много на месец за тебе, и чети, чети, чети, практикувай.В момента нямам възможностда формулирам поста по-уважително. Надявам се да ме разбереш, мен и другите какво ти казваме. OK Buddy?
-
Васе пробвах да го купя тоя шриф, но ми иска задължителен пей пал акаунт? Имаш ли друга опция/линия по която мога да го купя?
-
Продължаваме с нови благинки, хора
https://www.behance.net/gallery/58756601/Combax-font -
Неволята помогна, взех го.
Новия шрифт също е хубава ама има и кирилица при него! *мрън*
-
Как точно го взе?
-
Ми накарах човек дето има пай пал да ми го купи. С кредитна/дебитна карта така и не стана намора, много държаше да ми направи пей пау акаунт сайта.
Ще го ползвам в списанието дето правим, та кото излезе ще ти метна и линк.
Оказва се, че малко играят цифрти една спрямо друга. -
Благодаря за покупката! Вертикално ли ти играят? В Garamond е заложено това играене. Мога да направя custom-изация специално за вас.
За пагинацията ли ще го ползвате? Покажи ми примерна страница да се ориентирам. -
Да, по вертикала играят. За Списанието си го опръчах да го ползваме за номера на епизодите. Ще ти метна няколко страници де погледнеш.
-
Дявол го взел надминал съм се! И с faux bold работи, чудесно си се справил! Екстра! Най-добрата вечер ми е сега! МЕРСИ!!
ps Като се удебелява шрифта се случва колизия между удивителната и буквите преди нея. В адоби приложения можеш да нагласяш индивидуалния кернинг като сложиш курсура между еднаквите и движиш със стрелки И НАТИСНАТ ALT. С първия клик скача, след това настройваш.
-
Добре сега защо си изтри поста, Vilorp???
-
Какво съм изтрил?
-
Може просто да е паднал хоста на картинките
-
Оки, не знам за удивителните. Може би трябва да се мръднат като цяло напред.
Аз по-скоро имам проблеми с апострофите. Те на английски се ползват навсякъде.Понякога стоят окей, понякога не.
Learn more?
RSS емисия за отговорите по темата
Отговор
Трябва влезете, за да напишете отговор.