Нещо не си намирам темата...
От
към
към
Оцветявака на следващите версии: Мелва.
Нещо не си намирам темата...
От
към
към
Оцветявака на следващите версии: Мелва.
http://comicsbistro.net/forum/topic.php?id=331 <----Старата ти тема.
Иначе приятни са, надявам се и заради моята колаборация,мерси за помощта между другото - и тук,във форума.Аз малко невежо подходих и не питах за какво точно ще е сайта Аз най-си харесвам втората и третата оцветявка, като във втората е излишно толкова тъмни листа долу...
От това боли глава. Ако е за тренинг, сигурно е ОК. Но наистина, като влизаш в някой сайт, трябва ли да те боли глава и да ти се повдига от претоварващ сетивата детайл?
Само на третата успявам да открия и името на сайта и текстовите кутийки в тоя лабиринт.
Дано на тоя сайт продават плочки за баня, защото изпитвам необяснимо желание да си закупя такива веднага.
Всички грешки са само мои.
Moving on...
Задължен съм на Андрьо за това че ми обясни принципите на играта с дебелината на контура, това ми свърши много работа после... вече доколко аз съм ги разбрал е друга тема. orz
Всички грешки са само мои. [;)]
Колко благородно!
Лъвчето без печат го дай и малко по-дребно? Защото линията при главата е мн тънка? Иначе контурът е супер, а можеше да пробваш и с някой по-заоблен шрифт.
vasko каза:
http://www.behance.net/gallery/Green-Men/2301624
тези много добри, ве! (макар че на четвъртия си нарушил ритъма с тия тънки бели контури)
на какво си ги правил? и цветчетата са много добри!
Нищо особено
Риснука на ръка, скан и векторизация с модификации на Adobe Illustrator
Тези Greenam и на мен ми харесват доста, обаче продължаващ да си зарязваш линиите недоизпипани, което в тези проекти дразни много, понеже точно красотата на линията ти е водеща.
А логото с лъвчето хич не е добре, според мен. Произволно начупени линии, слабо стилизирано,издребнено, намали го на 1 см и половината линии ще ти изчезнат. А това на снимката е рис и лъвовете не са с такива уши
а бе вярно е че лъвовете нямат такива ущи, но може и да има такова животно кръстоска между лъв и рис
и аз мисля че лъва ще изглежда по-добре с по-тънък контур, тия по-дебелите са дразнещи, както и да е
Хахахаха....готино е
Бати и гадния ден.
Рекох да си разнообразя малко изгледа на компа...
ah, kakvo li se krie v papka love ?
Основни картинки на красиви жени за референс за векторизации, за които никога не ми остава време, а вече и желание съм изгубил.
Чужди русунки на мацки, които са ми оставили впчечатление.
ей такива неща:
Новият кадър на Бойкич:
И за който не се справя:
The Incredibles - Insurance Inc
Книжният глупак е много неясен, коментирам него понеже съм фен на негативните пространства
и не мога да определя каква форма се опитваш да развиеш.
На GodZilla се строших от смях (добра идея).
За лъвът освен всичко което fluttergirl каза, само ще допълня че е хубаво да държиш на дизайна от гледна точка на дизайнер-а, а не на клиента. клиента не прави проучване и тр. да разчита за визуалните качества на продукта изцяло на дизайнера, което в твоят случай ще рече да не правиш лъв с уши на гепард или дива котка, защото това на клиента може и да се хареса (за дане два, докато някой не му го покаже) но когато го демонстрираш на колеги, очаквай да те подпалят
Книжният глупак следваше да бъде мешавина на оригиналната гравюра по Еразъм, санбенито, и магьосническа шапка. Щом не става ясно веднага, значи е пропуснало целта.
Лъвът е изяснена история, стои тук само архивно.
Мисля че на последната ти работа, физиономията на по-едрият човек трябва да го направиш по-мутренска и по-мазна, а на по-дребният човек по-злобна. Дребният човек си го нарисувал доста добър и мил. Ще ти дам пример, погледни тази карикатура на Христо Комарницки, тя показва горе-долу как трябва да изглеждат тези двамата.
1. Bonnie P. R.
2. Jackson Fingers
3. Frenchie
RSS емисия за отговорите по темата
Трябва влезете, за да напишете отговор.
Comics Bistro — Форум | Задвижван от bbPress | Дизайн и поддръжка от Ивайло Драганов | Хостинг от ICN.Bg