Comics Bistro — Форум » Умно село » Музика

 1. vile

  Член
  Joined: Дек '08
  Posts: 87

  offline


  http://www.facebook.com/ambientfestival
  http://www.last.fm/festival/1905483

  За тези, които са били на предходните Ембиънт фестивали през 2004-2005 година споменът е незаличим. Това определено е едно различно събитие. Самото съчетание на епохите в разстояние от един век предизвиква силно контрастни усещания и въпроси. Къде сме били преди сто години, къде сме днес и какво ни предстои.

  Никой не бърза за никъде. Експерименталните ембиънт звуци, изпълнени от авангардни банди, отнасят душата в безвремието.

  Чернобелите ленти забързано се изнизват в неестествената си гротескна форма. Фоайето на киното е трансформирано във втора, електронна сцена и втори киносалон. Вегетарианският бар е задължителен. Тръгваш си сутринта, с градския транспорт. Мирише на пролет.

  Какво ще се случи тази година:
  Ще чуем утвърдени и неизвестни имена: Bluba Lu, Ambient Anarchist, Auditory Ossicles, Fly Me To The Moon, Popara, Tripple A, Yanus Quartet, Elbi, Mytrip, Deflax, Flioffy, Alecek, разпределени на две сцени: в залата и във фоайето.

  Храната ще е вегетарианска. Книжарницата ще работи през нощта.

  Какво ще видим? 14 филма (в залата и фоайето) от САЩ, Русия, Франция, Германия, заснети в периода 1890-1930 година+ селекция от експериментални късометражки. Специален подбор, който ще ви развесели и натъжи, ще ви разсее и замисли.

  Ембиънт фестивалът работи изцяло с български проекти. С това той подкрепя българските ъндърграунд артисти - утвърдени или слабо познати, за да бъдат чути от по-широка аудитория, за да бъдат поставени в адекватна, алтернативна среда. Фестивалът е напълно независим (без подкрепи и спонсори) и се издържа изцяло от волята на феновете.
  Очаквайте повече подробности за участващите групи скоро.

  Билети за цялата нощ: 20лв на касата на Дома на киното (ул. Екзарх Йосив 37)

  Рекламен клип на фестивала: http://www.youtube.com/watch?v=HU35RPdnop0
  Организатори: Блуба Лу Рекърдс и Дом на киното


RSS емисия за отговорите по темата

Отговор

Трябва влезете, за да напишете отговор.

Comics Bistro — Форум | Задвижван от bbPress | Дизайн и поддръжка от Ивайло Драганов | Хостинг от ICN.Bg