Comics Bistro — Форум » Умно село » Музика

 1. vile

  Член
  Joined: Дек '08
  Posts: 87

  offline


  http://www.last.fm/event/1733490
  http://www.facebook.com/event.php?eid=173317192683794

  Очертава се силен уикенд за всички почитатели на алтернативната музика и в частност ambient/industrial/ritual, че дори етно стиловете. Два дни след гостуването на [distopia] и Gas Masked Lestat, на 21 ноември в „Три уши” ще съберат сили още няколко авангардни проекта, за да зарадват любителите на тъмна музика, подходяща за дългите зимни нощи.

  От далечната замръзнала тундра на Сибир пристига Vedun Koloverti, който ще представи авангарден сет от ритуалистичен нойз ембиънт, обогатен със славянски фолклорни мотиви и перкусии.

  Mytrip е един от най-активните ембиънт артисти на родната сцена. Неговата музика е дълбока и нихилистична, тъмна и зла.

  Shrine е също български ембиънт/индъстриъл проект. Без съмнение най-успешният в нашата малка сцена - има издадени албуми от Corvus Records България (дебютен - “A Final Asylum” и сплит с финландския артист Lingua Fungi) както и 7” винил от базирания в Германия култов лейбъл за експериментална музика - Drone Records. Той ще открехне вратата към футуристичен свят, където изкуствени слънца изгарят ръждиви полета, ще ни поведе Натам и ще ни върне Обратно.

  Накрая, но не на последно място - етно/ембиънт групата Kayno Yesno Slonce ще ни потопят в магията на българските планини. Гайдата на Веселин ще запее тъжните си песни, тъпаните ще думкат в ритъма на сърцата ни и ще ни напомнят за пореден път, че кръвта вода не става.

  За незапознатите - Веселин и Петър са членове на Исихия, а Тони участва в редица авангардни проекти.

  КОЙ: Mytrip, Shrine, Vedun Koloverti, Kayno Yesno Slonce
  КЪДЕ: Клуб 3 Уши (ул. "3 Уши #1), София
  КОГА: 21.11.2010
  ВХОД: 6BGN


RSS емисия за отговорите по темата

Отговор

Трябва влезете, за да напишете отговор.

Comics Bistro — Форум | Задвижван от bbPress | Дизайн и поддръжка от Ивайло Драганов | Хостинг от ICN.Bg