Comics Bistro — Форум » Умно село » Музика

FTK002: Sofy Major (Fr), L'Homme Puma (Fr) @ The Box, 12.10.10

(1 отговор, 1 участника)
 • Темата е зачената преди 9 години от vile
 • (no related topics found)
 1. vile

  Член
  Joined: Дек '08
  Posts: 87

  offline


  http://www.last.fm/event/1650188
  http://www.facebook.com/event.php?eid=112663925460261&ref=mf

  След страхотния концерт на Carpathian и Ruiner, който безспорно бе едно от събитията на годината, For The Kids Bulgaria са подготвили нова изненада. На 12.10.2010, отново в клуб The Box, София ще се проведе доста интересен и алтернативен хардкор концерт с две страхотни френски банди и една от най-добре пазените тайни в родната ни сцена.

  Sofy Major (http://www.myspace.com/sofymajor) са от Франция, и при всички положения са една от най-оригиналните, съвременни банди. Музиката им е особена и е попила вдъхновение от много стилове, изпълнители и групи. Най-грубо може да определим звукът на французите като post-hardcore / screamo, украсен с понякога атмосферични, друг път шумни електроники.

  За другата банда L’Homme Puma (http://www.myspace.com/hommepuma) стиловите определения важат с още по-малка сила. Музиката на триото е особена смесица от post hardcore / ambient и post-rock. Бандата е инструментална, което е гаранция, че ще ни поднесат многопластово и уникално звуково шоу на 12-ти октомври.

  Двете гостуващи групи ще се появят на сцената след дебюта на доста дълго пазената в тайна БГ банда Expectations, както скоро бе обявено в български хардкор зин, все пак е изтекла информация, че бандата свири атмосферичен и мелодичен хардкор и ОЧАКВАНИЯТА към тях вече са доста завишени.

  Напомняме, че екипът на FOR THE KIDS BULGARIA подкрепя къпането преди концерти, въздържането от пушене, държането на стъклени бутилки и остри предмени далеч от сцената. Също така подкрепяме схващането, че всички хора са равни и всякакъв тип дискриминацията на расова, религозна, етническа, сексуална, музикална и друг тип основи няма да бъдат толерирани на нашите събития.

  http://www.ftkbooking.com


RSS емисия за отговорите по темата

Отговор

Трябва влезете, за да напишете отговор.

Comics Bistro — Форум | Задвижван от bbPress | Дизайн и поддръжка от Ивайло Драганов | Хостинг от ICN.Bg