Comics Bistro — Форум » Умно село » Музика

  1. vile

    Член
    Joined: Дек '08
    Posts: 87

    offline


    http://www.last.fm/event/1479467

    Вече са ясни всички подробности около дебютното шоу на FOR THE KIDS България в ролята на промоутър и букинг агенция.

    На 20 юли в столичния клуб THE BOX, който стана традиционно място за организиране на хардкор и пънк концерти, ще се проведе първият концерт на RUINER (Балтимор, САЩ) от последното им Европейско турне, след което бандата престава да съществува. За краткото време, в което са знаедно момчетата издават три дългосвирещи албума и правят повече от 700 концерта. Последният запис на RUINER носи името HELL IS EMPTY и е издадено под шапката на Bridge 9 Records, което е показателно за качеството на музиката на групата. RUINER успешно съчетават крайни емоционални състояния на духа с много енергия, професионално изсвирена музика и поведение присъщо само на ветераните в стила.

    CARPATHIAN от Австралия е втората банда, която ще вземе участие на 20.07 в столичния клуб The Box. Групата издаде дългосвирещ албум през американския лейбъл DeathwishInc, а заглавието на великолепната продукция е Isolation.

    CONFRONTO е третата чуждестранна банда, която ще вземе участие в шоуто. По покана на Re-act бразилската шайка за втори път ще размаже столицата с неподръжаем металически веган стрейт едж стил!

    От българска страна ще подгряват добре познатите MELEKH, които вече няколко месеца не са имали участия, а през това време пишеха нов материал, както и START TODAY, които всеки момент ще издадат сплит 7" плоча с френските герои FIRE AT WILL.

    Цените на билетите са 17 лв. в предварителна продажба като разпространението за гр. София се изразява в лицето на магазин БЛОК на бул. Васил Левски, а за всички от други градове в страната, предлагаме да напишете един мейл до tickets@ftkbooking.com, за да запишем имената Ви в списъци.

    В денят на концерта ще можете да си закупите билет на стойност 22 лв. на входа на клуба.

    Вратите отварят в 19:00 ч, а шоуто започва в 20:00 ч. Ние от FOR THE KIDS желаем да наложим практиката концертите да започват в обявения час, затова молим всички желаещи да дойдат на време - няма да чакаме!

    FOR THE KIDS подкрепя къпането преди концерти, въздържането от пушене поне пред сцената, липсата на стъклени бутилки и остри предмети пред сцената, също така подкрепяме схващането, че всички хора са равни и следователно дискриминацията на расова, религиозна, етническа, сексуална, музикална и друг тип основи не се толерира.

    http://www.ftkbooking.com/


RSS емисия за отговорите по темата

Отговор

Трябва влезете, за да напишете отговор.

Comics Bistro — Форум | Задвижван от bbPress | Дизайн и поддръжка от Ивайло Драганов | Хостинг от ICN.Bg