Долното е нещо като керъктър шийт за реален зомби апокалипсис. Идеята е съответно, да бъде попълнен. Go!
http://www.lostzombies.com/profiles/blogs/zombie-survival-sheet-v404
Comics Bistro — Форум » Умно село » Изображения
Zombie Survival Sheet
(37 отговора, 13 участника)-
You can't stop the signal.
-
а, бе... допреди няколко секунди беше различно???
-
Да, размислих и го смених с по-добро x)
You can't stop the signal. -
Хаха, супер! Това едно по едно ли да го попълваме, както с пъзела или всеки да си пусне своя версия с всичките неща попълнени?
Gangnam style!
-
Идеята е да са индивидуални - като керъктър шийт от p'n'p RPG.
Иначе е разрешено всичко - снимки, рисунки, както ви харесва.You can't stop the signal. -
пак не си върша работата заради глупости... но поне беше забавно.
-
Gecko On A Stick FTW!
Чудесно откриване на темата ^^You can't stop the signal. -
абре лисо! закво са ти тия цайси в инвентара като ти е сляпа героинята и това копие на "good omens" дано да е на брайл принтнато
МРАЗЯ БЕЗМИСЛЕНИ ПОСТОВЕ В СМИСЛЕНИ ТЕМИ!!! -
Яко! И аз мисля да направя едно.
-
RottenBrain каза:
Gecko On A Stick FTW!
Чудесно откриване на темата ^^всъщност е iguana-on-a-stick.
който познае къде е location или stronghold на моят лист - 10 точки.ааа, Любо, не е честно! аз поне запазих формата на отвратителния силует, а ти изцяло си го махнал!
-
аз незнаех че тряа да го запазвам....мислех че просто маркира мястото пък и нито аз нито сайдкика ми пасваме на ония силуети...
...мисля че Rotten-а е нямал в предвид да се рисуваме в силуета...ако искаш си го редактирай-лошо нямаМРАЗЯ БЕЗМИСЛЕНИ ПОСТОВЕ В СМИСЛЕНИ ТЕМИ!!! -
мно ясно, че ш`го редактирам.
-
И Лисо тоя път приеми по-сериозно зомби апокалипса ти с тоя пиклив D.E. нито имаш капацитета да спреш повече от 6-7 дръвника, нито пък имаш възможноста да ги подхванеш от достатъчно далеко, че да можеш да вардиш периметъра на стационарната си локация...бих ти предложил някое симпатично 9mm Heckler & Koch MP5...препоръчително "тактически"...идеално за градски условия пък и мониции ще се намират по-лесно.......аз мислех да го зема ама ме е страх че изисква доста повече потдръжка от добрия стар АК
МРАЗЯ БЕЗМИСЛЕНИ ПОСТОВЕ В СМИСЛЕНИ ТЕМИ!!! -
междувпрочем, любо... героинята мине е сляпа.
-
luwl
-
btw познайте от къде е тениската и от кои краднах двуцевката
-
A принципно всеки сам решава? Или инвентара трябва да отразява идеалния вариант за борба, или може би това как апокалипсисът ни е заварил?
Лиса, локацията ще да е Мола, а крепостта - да не е Слънчоглед? -
Няма строги правила - както решиш.fan4battle каза:
A принципно всеки сам решава? Или инвентара трябва да отразява идеалния вариант за борба, или може би това как апокалипсисът ни е заварил?
Qkooo!!
Dano uspeq da namerq vreme... -
Аре бе хора, тая тема не бива да мре.
-
Dante каза:
Аре бе хора, тая тема не бива да мре.ne biva! Utre i az se zaemam...Da ne kazvam golqma duma de
-
tq nqma da umre, 6toto e nemyrtva ^^
-
Prqko sym povliqn ot nqkoi hora
-
напрал ме демотивира да я оправя мойта. скелетът в чантата кефи. а secondary weaopn не кърти, ми рути!
-
w00t!
Ротора изби сичко!
-
Много яка идея. Нощес докато висях да чакам едно обаждане така се унесох да го правя, че развих почти цяла история покрай него. Същевременно промених толкова шаблона, че направих мой, но се надявам това да не е проблем. Не съм го завършила съвсем, но ще го ъпдейтна тази нощ, че пак ще вися до 3- 4 сутринта.
-
яко! Head - Empty
-
Lise, Rotten, DEF balgodarq za otzivite.
X, mnogo gotina personka.
Lise, na vsqka cena da zavyr6i6 tvoeto!
Eto o6te edno ot men:
-
brutylnu e man
Fathoming the unfathomable
RSS емисия за отговорите по темата
Отговор »
Трябва влезете, за да напишете отговор.