Comics Bistro — Форум » Туториъли, конкурси, обяви

 1. angell123

  Член
  Joined: Фев '10
  Posts: 11

  offline

  Ето и тук да пусна:

  "Здравейте,

  Едни американски продуценти са решили да издадат комикс по филма, който правят в момента и идеята им е комикса и филма да излязат заедно (октомври 2010). Комикса ще е в сравнително реалистичен стил, което ще рече, че няма да е photoreal, и искат оцветяването да е digital painting, нещо подобно на това:

  http://img6.imageshack.us/img6/5817/6a00d8341cac2353ef00e55.jpg

  Комикса е 100 страници, които трябва да бъдат завършени НАЙ-КЪСНО октомври месец, като е препоръчително да са готови поне месец преди това.

  Заплащането е $100 на страница (това е за цвета). Още не сме уточнили на какви периоди ще се плаща (дали на седмица или на месец или на две седмици), но бюджета за проекта е определен, ще се работи с договори и тн. Ако продуцентите са доволни има вероятност да продължат да издават комикси заедно с филмите, които правят (поне така твърдят). Работата е freelance, но от време на време ще се организират срещи (в София, но ако не живете в София не е проблем) за да се следи и обсъжда как върви проекта.

  За самия комикс и филм не мога да ви кажа много, освен, че е present day horror, дарк атмосфера, изчадия и тн. Тъй като продуцентите доста са се разбързали предполагам, че до месец най-късно ( а може би и по-рано) трябва да сме започнали работа.

  Проекта е сериозен за това се очакват само сериозни кандидати. Само избраните няколко кандидата ще получат цялата информация за филма (PDF Файлове със всичко правено по него до момента, информация и снимки на актьорите, concept art, снимки на местностите, инфо за компанията, продуцентите, режисьора и тн.) Вероятно ще последва малък тест за да се види как ще се съчетае цвета с моливите, и накрая ще бъдат наети един или двама колористи.

  Всички, които са заинтересовани да изпратят линк към порфолиото си, или rar/zip файл с дигитално оцветени илюстрации/комикс страници/концепции, заедно със кратка информация за себе си (професионален опит, образование и тн. ) но в случая порфолиото е основен фактор . Имейла е:

  angell.d.angelov@googlemail.com

  Ако има въпроси, задавайте ги тук, но имайте в предвид, че не мога да издавам нищо повече относно филма.

  Поздрави"

 2. angell123

  Член
  Joined: Фев '10
  Posts: 11

  offline

  Благодаря на всички кандидатствали. Избрахме нашия художник


RSS емисия за отговорите по темата

Темата е заключена

Темата е затворена за отговори.

Comics Bistro — Форум | Задвижван от bbPress | Дизайн и поддръжка от Ивайло Драганов | Хостинг от ICN.Bg