Comics Bistro — Форум » Туториъли, конкурси, обяви

[затворена]

Комикс курсове по рисуване в комиксклуб "Акционерката"

(14 отговора, 6 участника)
 1. gradski-tigar

  Член
  Joined: Май '09
  Posts: 350

  offline

  Организирам комикс курсове по рисуване в комикс клуб "Акционерката" в Слатина. За повече информация пращайте лични съобщения.

 2. Lisa

  random
  Joined: Фев '09
  Posts: 4 273

  offline

  що е то комикс курс?

  we come, we kill, we claim.
 3. gradski-tigar

  Член
  Joined: Май '09
  Posts: 350

  offline

  Елате и ще видите.

 4. Ezzera

  Пазач на озонова дупка
  Joined: Дек '08
  Posts: 55

  offline

  Не съм сигурен дали ще ни е по джоба, твоите стандарти не са български. Де да знам, пробвай извън страната може и да се получи

  Притежавам чиста къща и мил поглед :wow:
 5. gradski-tigar

  Член
  Joined: Май '09
  Posts: 350

  offline

  Едно евро на час. Повече не свалям.

 6. gradski-tigar

  Член
  Joined: Май '09
  Posts: 350

  offline

  gradski-tigar каза:
  Организирам комикс курсове по рисуване в комикс клуб "Акционерката" в Слатина. За повече информация пращайте лични съобщения.

 7. Rotorblade

  Член
  Joined: Май '09
  Posts: 1 339

  offline

  Daj pove4e informaciq, kak 6te proti4at tezi kursove, za da znam, dali da se zapisvam. Aaa i o6te ne6to, samo za sofiqnci li sa!????

 8. Dragon_Phoenix

  Член
  Joined: Мар '09
  Posts: 996

  offline

  Съгласен съм с Ротора, безидейно е да караш всички заинтересовани да ти пишат на Лично за елементарна информация. Освен къде е и по-горе едното евро на час(междувпрочем в българия официалната валута е Лев, все още), нищо друго не си написал. Колко време ще трае курса, кои дни, от колко часа, какви теми ще са включени, ще се рисува или ще се водят само като теория, кой ще води лекцийте и изобщо неща от този сорт. Айде аз съм за такива мероприятия, ама по сериозно да е, че иначе не си заслужава.

  Dragons Are Awesome!!!
 9. gradski-tigar

  Член
  Joined: Май '09
  Posts: 350

  offline

  Между другото забравих да кажа че курсовете са за чернобели комикси и ще се набляга предимно на тях, за да могат да се печатат на ксерокс и да се продават по улиците и други места на София.Целта на курса е масова инвазия на евтини ксерокс комикси на несъществуващия нелегален софийски комикс пазар.

 10. gradski-tigar

  Член
  Joined: Май '09
  Posts: 350

  offline

  Сега почнах вече да си избистрям идеята .Курсовете са за хлапета родени в София, до 19 години, които искат да рисуват, да рекламират и да продават сами комиксите си навсякаде из града.Така че ако отговаряте на всичките тези три условия, можете да се запишете при мен. Аз гарантирам че мога да ви науча на всичко това. (-Видяхте ли сега как ви отрязах, почти всичките, феодални старчета такива)

 11. gradski-tigar

  Член
  Joined: Май '09
  Posts: 350

  offline

  Курсовете ще бъдат всяка неделя и понеделник от два до четири (може и по дълги, ако има желаещи) в квартал Слатина блок 44. Ще има лекция - половин час - 15 минути дискусия и после свободни занимания с черни моливи и бели листа А4. Можете да си носите музика храна и пиене.
  Телефона ми е 0893-570-538.Скайпа ми е gradski-tigar .Пощата ми е gradski_tigar@abv.bg .Сайта ми е www.comicspazar.com .Електронната ми книжарница е www.comicspazar.com/akcionerkata.html .(Ако не изглеждат добре при вас, значи не сте на линукс.)

 12. gradski-tigar

  Член
  Joined: Май '09
  Posts: 350

  offline

  Късно е за вас, много сте дърти. Ходете да си работите нещо друго, явно е че за комикси не ставате. Виж за илюстратори или аниматори или някакви там компютърджии - може би ще се уредите, но за комикси не.Как ще рисувате комикси като не обичате или не можете да разказвате истории. Поне досега не съм видял някакъв по дългометражен комикс от вас - с начало и с край. Айде покажете ми нещо по завършено, пък може и да ви призная, най накрая. Вие сте добри художници, обаче къде са комиксите ви? Аз не съм художник, просто в един момент преди десет години обичах да разказвам истории и затова си направих комикс списание с което си поживяхме добре. Ако някой обича и иска да разказва истории с молив върху ксерокс хартия, да заповяда, мога да му споделя пита си.

 13. orehovka

  мускетарка
  Joined: Дек '08
  Posts: 1 654

  offline

  НАЧИ, МОМИЧЕТА И МОМЧЕТА, МНОГО ВИ МОЛЯ ДА ПРЕСТАНЕТЕ ДА СЕ ЗАЯЖДАТЕ С ТИГЪРА.

  Първо - Той има също такова право да пуска обяви за комикси тук, колкото Сибила, аз или Драгунов. Ако не възнамерявате да се запишете на курсовете му, бъдете така добри поне да не му пречите. Адекватността на обучението, което се предлага, трябва да се оцени от тези, които ще идат там, а не от тези, които стоят отстрани и освиркват.

  Второ - Всеки има право да рисува, така както му идва отвътре. Никой не ви задължава да гледате, да четете или да се възхищавате. Соу плийс опитайте се да се забавлявате малко по-позитивно - намерете си в мрежата нещо, което харесвате и оставете човек да прави нещата така, както той ги разбира.

  Трето - не ме карайте да добявам и третото. You know what I mean.

  So basically get a grip and have fun. The world is wider than our heads - and we should be thankful for that.

  Gangnam style!
 14. Dragon_Phoenix

  Член
  Joined: Мар '09
  Posts: 996

  offline

  Тъй като В едно от изказванията на Момчето има преяка възрастова дискриминация (която между впрочем, ако не ме лъже паметта е забранена в какъвто и да боло вид реклама в БГ)и е далеч от добрия тон. Както и поставя под съмнение качеството на художницети на комикси в БГ (по скоро нападки отколкото лично мнение). И при положение че форумърт е обществен и изкавам лично мнение по повод нападките...
  Аз отново ще попитам, Това ако нее комикс каво е?

  Dragons Are Awesome!!!

RSS емисия за отговорите по темата

Темата е заключена

Темата е затворена за отговори.

Comics Bistro — Форум | Задвижван от bbPress | Дизайн и поддръжка от Ивайло Драганов | Хостинг от ICN.Bg