КОЛЕДААААААААААААААААААААААААААААА!!!
Емотиконките са супер яки!!!!!!!!! :!:
КОЛЕДААААААААААААААААААААААААААААА!!!
Емотиконките са супер яки!!!!!!!!! :!:
Bad news everyone!
Поредната ротън-тъпня.
Замисля се дали да не нарисувам един "Official RottenBrain Medal of Moronic Sarcasm". Тъй и тъй в постовете ти няма никакъв смисъл, поне и аз да се посмея на тролщината ти.
Оф Васкоооооооооооо . . .
Lisa каза:
Забавно тъп си.
Когато ти достигнеш на моя акъл, малкия, и на моите месечни доходи, тогава ще си позволяваш подобни изказвания!
Когато ми потрябва акъла на човек, който не го бива за нищо повече от това да седи по цял ден и да чака като п*тка на магистрала да обслужва обаждания на случайни хора, тогава ще ти свирна да ми даваш ум! Дотогава, българче... сещай се!
И за чий въобще си в тоя форум ?
Искрено ме забавляваш Васе. За предното беше прав, ама в момента просто се изхвърляш.
Ще ми мине... дали ?
айе Весела Коледа от мене
preqdoh
Тая тема ми направи коледата
(последните постове само) :D
айде весела на вси4ки .
Брех колко емоции :]
Весела Коледа на всички.
RottenBrain каза:
Bad news everyone!
Also, WIN!!!!!!111!!!11
Еееееее...не така на коледа бе :lol:
Когато ти достигнеш на моя акъл, малкия, и на моите месечни доходи, тогава ще си позволяваш подобни изказвания!
Когато ми потрябва акъла на човек, който не го бива за нищо повече от това да седи по цял ден и да чака като п*тка на магистрала да обслужва обаждания на случайни хора, тогава ще ти свирна да ми даваш ум! Дотогава, българче... сещай се!И за чий въобще си в тоя форум ?
грубо,4ове4е грубо...
vesela all
i hitler dis memeto vinagi e bilo zle
Честита Коледа Пожелавам на всички търсенето на музата в живота ви да бъде приоритет!
еми... весела коледа!
Човек, един психолог трябваше да станеш - разконспирира жалкия ми живот по спорадични постове във форум. Ю рок.vasko каза:
Когато ми потрябва акъла на човек, който не го бива за нищо повече от това да седи по цял ден и да чака като п*тка на магистрала да обслужва обаждания на случайни хора, тогава ще ти свирна да ми даваш ум! Дотогава, българче... сещай се!И за чий въобще си в тоя форум ?
Весела Коледа иначе
Васко е добряк вееее, вие не му разбирате добротата, вие гадни, долни, саркастчни копеленца. Жал ми става направоооооооо, нямам думи еееееейййй :D
RottenBrain каза:
Забавно тъп си.
Tru dat
P.S. I HATE CHRISTMAS TIME. GRINCH AND HITLER RULZZZZZZZZZZZZZZZZ!!!
Гри аре стига и ти. Разбрахме колко мразите Коледа празниците и себе си малко по-спокойно го давайте. Този бил глупак оня бил педераст споко де. Какво си изливате недоволството и гнева в някакъв форум. Дюдю я хванете нарисувайте нещо да видим стига сте се яли. Ари съ съберем да ядем чипс и да пием кола като приятели. Мож си направим комикс клуб в който да се събираме и да обсъждаме издаване на комикси в България например вместо да се джафкаме. А?
j00t каза:
Гри аре стига и ти. Разбрахме колко мразите Коледа празниците и себе си малко по-спокойно го давайте. Този бил глупак оня бил педераст споко де. Какво си изливате недоволството и гнева в някакъв форум. Дюдю я хванете нарисувайте нещо да видим стига сте се яли. Ари съ съберем да ядем чипс и да пием кола като приятели. Мож си направим комикс клуб в който да се събираме и да обсъждаме издаване на комикси в България например вместо да се джафкаме. А?
1. Мразя кола!!!
2. Нямам нужда от нови приятели!!!
3. Не обичам да ми казват какво да правя!!!
Е не ти го казвам наставнически щот и най-малкото право нямам да правя такова нещо. То май всеки си има право да си прави и казва каквото си иска (леко успоримо) но просто се чудя защо не запазим добрия тон. Ба ли го дали съм аз човека който трябва да говори за добър тон но поне се старая. май... Тогава ще пиеш бира... А и не съм изявил желание да станем първи приятели а просто както казах по-горе (тафтология) да запазим добрия тон. Ари ся са маршвам!
1. Мразя кола!!!
2. Нямам нужда от нови приятели!!!
3. Не обичам да ми казват какво да правя!!!
RSS емисия за отговорите по темата
Темата е затворена за отговори.
Comics Bistro — Форум | Задвижван от bbPress | Дизайн и поддръжка от Ивайло Драганов | Хостинг от ICN.Bg