ах .. довечера ше постна нещо , че от девианта неми стават линковете незнам що ...
http://krivio.deviantart.com/ тука може да гледате квот има
ах .. довечера ше постна нещо , че от девианта неми стават линковете незнам що ...
http://krivio.deviantart.com/ тука може да гледате квот има
Здрасти ,знаеш се от артлайн,
мн яки неща имаш,
продължавай да постваш тук (8
с къв браузър си, сашо? при firefox кликаш с десния върху изображението (когато е на full view), copy image location и след това го пействаш в img таговете.
Lisa каза:
с къв браузър си, сашо?при firefox кликаш с десния върху изображението (когато е на full view), copy image location и след това го пействаш в img таговете.
с експлорър съм уж , и кат сложа скапан линк от девианта незнам що не ми го показва се таа от фотобъкета ше проще
от днеска
А някой комикс имаш ли?
gradski-tigar каза:
А някой комикс имаш ли?
иам разкадровки от натфиз хахаха
Жалко че не правиш комикси.Твърдо ли си решил да станеш машина за анимация?
епаааааааа... да , ма нищо не пречи да си рисувам и други раоти смятам хаха
А някакво филмче имаш ли?
суун , суун
Добре.
Ако искаш виж списанието ми тук http://comicspazar.com
Sasho ignorirai tigyra, toi e debil.
Az sum super nakefen ot rabotite ti davai se taka
Казал дебила и паднал в дупката. Сашо, виждал ли си как изглежда тоя подмазващ се "умник" на живо?Смешна картинка, питай малките - примерно Кефо и Езара.А, за игнорирането все ми е едно.-Да живеят софийските (ми) комикси!!!
ти пък да не си се вясвал пред други хора, тигре? много смело от твоя страна.
сашо, тва много приятно е станало. ще го довършваш ли?
Lisa каза:
ти пък да не си се вясвал пред други хора, тигре? много смело от твоя страна.сашо, тва много приятно е станало.
ще го довършваш ли?
аз мисла Лисе , тва да му е , а и бай Велинов го хареса. Моеше да му сложа още перспектива назад , ама да несе претрупа. Така ми стои приятно искаше ми се да направя много светлина , ше ме извинявате ако го гледате на загасена лампа хахахах , свети ф очетата
ае тез персоналните(лични) работи си ги решавайте на ЛС ,само тва да помоля
Извинявай че понацапахме тука, ама тоя тъпак ме издразни с доброжелателните си съвети.Трябваше да му отвърна.След половин час ще почистя от моя страна.Извинявай.
Администратора ме е оставил без опция за триене на реплики.Помоли администратора да почисти адекватно ако искаш да ти е чистичко.
Администраторе, а почисти ми темата , тигре, поне си едитвай постовете ... баси , ЛС има за таа работа ....................
Да, може, ако Васко тъпака си едитне неговото.Да не забравяме че той първи започна с обидите.
Velkome! Blagi sa, ama pusni o6te nqkoq de, otkysni ot syrceto!
Аааа..здрасти и тук имаш яки неща.
Ей Димитрофффф, мързел безпдобен.... дай още!
Dragon_Phoenix каза:
Ей Димитрофффф, мързел безпдобен.... дай още!![]()
днеска до довечера ше нарисуам нещо , че се побърквам с тоя суайн флу ... писна ми на гагата чуек , фчера излезнах до натфиз , пих ром заболе ме гърлото , са пак едвам говора ... кво е тва нещо , тва не е живот
Да знаиш, рома ти е виновен...
тва от днеска , рисува ми се на ръка напоследък , ще едитна поста кат го завърша тия дни Надявам се да ви хареса как става , не съм го снимал цялото щот ми е шибан телефона , извинявам се за което, като го завърша ше снимам с нещо по-така
еее добре добре ...Много ми харесва на мен бой нещо са ми слаба страна .. ама тва ми харесва браво браво
RSS емисия за отговорите по темата
Трябва влезете, за да напишете отговор.
Comics Bistro — Форум | Задвижван от bbPress | Дизайн и поддръжка от Ивайло Драганов | Хостинг от ICN.Bg