От хостинг-доставчика ми напомниха, че идва време за плащане на хостинга.
Всъщност това е моят личен хостинг и аз смятам да продължа да си го поддържам. Но може би е време Бистрото да мине на собствен хостинг, за да има повече мегдан за развитие (а да мога и аз спокойно да си работя върху други проекти)
Тъй като наближава и времето за подновяване на домейна (след 2-3 месеца) мисля, че е удачно да съчетаем двете неща.
Прегледах доста хостинг-планове от български доставчици и засега се спрях на Икономичния план от ICN.BG
Струва 6.90лв/месец и при предплащане за 1 година получаваме и безплатен домейн (за една година). И така всичко излиза 82.80 лв
Не е много, но не мога да го поема сам, затова моля за подкрепа и ще се радвам, ако съберем парите. Голяма част от форумните люде са в София, но не знам кога пак ще имам път натам (може да е след две седмици, може и след месец или три). Затова можем да пробваме през epay.bg - става за секунди и всичко, което ви е нужно е регистрация в сайта им и обикновена дебитна карта, която след регистрацията, трябва да потвърдите от банкомат (после може да си ползвате epay за плащане на сметки - адски е удобно).
Ето форма за пращане на пари през epay (тя ще ви пренасояи към epay.bg, а парите - към моята сметка )
* аз давам 10лв като начало
* ако някой иска да помогне и се мярка край В.Търново или Г.Оряховица, може да се видим
* ако някой има по-добро предложение за хостинг, нека сподели