Comics Bistro — Форум » На чаша кафе

Въпросник за сценариста на "Властелинът на пръстените" от старата "Дъга"

(2 отговора, 2 участника)
 1. vasko

  василаки
  Joined: Юли '09
  Posts: 3 153

  offline

  По една случайност ( и с немалка помощ на джедайските си сили, с които мога да отварям врати с фотоклетка ) се запознах със сценариста на комикса на Сотир Гелев "Властелинът на пръстените" от старата "Дъга". Човека е бил жури на конкурса "Булгакон", сега работи като мен графичен дизайн. Имам координатите му.
  Според това, което той каза, той е написал сценария за ЦЕЛИЯ Властелин, не само тези епизоди, които са се появили до последния брой на старата дъга ( момента, когато Задругата вижда следата на урук-хаите "до тях има поне 60 мили" ). Напълно е възможно да прочетем сценария до края ( набиран е на пишуща машина ) и да си представим историята до края. Аз лично не съм съгласен с някои неща във филма, примерно Селеборн от Галаад е някакъв родопски селянин, типажът на Гелев е много по-верен на оригинала с тия елфически очи, фигура и жестикулация
  Дайте да седнем и да измислим един списък с въпроси, които да му зададем по мейл ( иначе трудно би станало - няма скайп и е доста зает за личнио срещи, макар че по принцип е от София.)

 2. orehovka

  мускетарка
  Joined: Дек '08
  Posts: 1 654

  offline

  ко наистина е толкова зает, незнам дали би се навил да седне да отговоря на въпроси писмено. Ще му отнеме много повече време, отколкото да поприказва с нас. Ти лично какво би искал да го попиташ?

  Gangnam style!

RSS емисия за отговорите по темата

Отговор

Трябва влезете, за да напишете отговор.

Comics Bistro — Форум | Задвижван от bbPress | Дизайн и поддръжка от Ивайло Драганов | Хостинг от ICN.Bg