Comics Bistro — Форум » Златният пръст » Сговорна дружина и до Цариград стига

1. rikae

Член

Освен Алеята на художниците, на Анивенчър 2009 ще има и още две събития с рисувателна насоченост : изложба и Конкурс

Изложбата е посветена на Годината на Япония в България и е хубаво даимаме рисунки с такава тема, но това не езадължително.

Що се отнася до стила, сме наясно, че е много трудно да се поставят рамки както на стил "манга", така и дори и на "комиксов" стил. Това, естествено, не се определя от техниката и материалите и въпреки че, както можете да се досетите, не става въпрос за картини тип "натюрмосрт с ябълки", няма да върнем никой желаещ да участва
    По-скоро идеята е за творби, вдъхновени наистина от стила на японската манга и аниме, но и на японската култура, и комиксите, така че дерзайте!

Творбите от изложбата и конкурса участват в търг /по желание на художниците/, като 30% от печалбата се пада в полза на автора, а останалата сума се дарява благотворително на SOS детски селища Каузата е благородна и ще се радваме да има повече желаещи. Същото ще стане и със рисунките от арт конкурса, който ще се проведе на място.

Рисунки се приемат до 20 Юли 2009 г.

На всяка рисунка отзад да е написано (четливо) :
    1. Име и фамилия и ник на автора;
    2. Контакт (телефон или е-mail);
    3. Име на рисунката (задължително)
    4. Дали желаете рисунката да участва в търга

Адрес за изпращане на рисунките:
    София 1700,
    Жк. Студентски град
    Бл. 28, ет. 2, ап. 208
    за Анелия Иванова

За повече инфо пишете на anizukino@abv.bg или звънете на 088 33 46 496

Конкурса се провежда на място по зададена тема и е спродължителност около час и половина. Награждават се 3 произведения, а наградите са материали за рисуване, осигурени от магазин "Импресия"

2. orehovka

мускетарка

Moje li digitalni?

Gangnam style!
  3. rikae

Член

Може всякакви като техника, но предполагам, че по-скоро питаш за начина на изпращане? Но да, може и по мейл, но в такъв случай автоматично ги разпечатваме на А3, а и не носим отговорност, ако не сте доволни от принта. Всмисъл, не разбирай, че ще сложим някакви лоши принтове, ще гледаме максимално да се доближава до това, което виждаме и да изглежда добре, но ако сте силно всискатели към това, което ще излиза от принтера, най-добре принтнете рисунките и ги пратете на адреса

4. fan4battle

..

O, супер, това означава че ако успея да рисувам, мога и да се включа от разстояние.
    Оппаа, на второ четене, 20-ти юли, хмммм, е ще видим...

5. rikae

Член

Хайде, хайде! Знам, че малко късничко дойде обявлението с този срок, но аз съм сигурна, че можеш да спретнеш нещичко на време. Ganbareee!Fight-o!

6. vasko

василаки

rikae, аз почти съм направил картинката и ще дойда лично да ти донеса принта тия дни в 28 блок, ако не е проблем - наблизо ми е. Кажи дали ти е удобно.

7. rikae

Член

За тези, които не са имали възможност да изпратят рисунките си и са от София, Suffer, Ани ще събира рисунки на 20-ти Юли/понеделник от 19:00 на попа. Можете да я познаете по неизменната черна папка

8. Lisa

random

... и черна коса... и черен потник... египетско очо на врата... и приковаващо сини очи зад секси секретарски очилца...

амиии ако закъснеем и за след ани? мен взе, че ми се дорисува...

9. Анонимен

Нерегистриран

Suffer Ани я познавам от години,случайно намерих една нейна снимка ,за я разпознаете по-лесно:

Колкото да ми се иска ,не мога да дойда на Анивенчър 2009 ,защото на 1 и на 2 август са малко неудобни.

RSS емисия за отговорите по темата

Отговор

Трябва влезете, за да напишете отговор.

Comics Bistro — Форум | Задвижван от bbPress | Дизайн и поддръжка от Ивайло Драганов | Хостинг от ICN.Bg