еми, стига му толко засега. момчето си го харесва, тъй че...
доста неща научих, макар и по мъчния начин.
Comics Bistro — Форум » Златният пръст » И сам воинът е воин
Lisa
(344 отговора, 48 участника)-
-
Щом няма убити и ранени... не е бил чак толкова мъчен начина. Мен много ме кефи човекът отдясно
-
Хубаво е, и е хубаво, че си научила нещо от рисунката. Мен малко странно ми се вижда единия да скача така, но вероятно си има причина. Давам
-
eми мъчна работа си е, то тоя скочилият претърпя доста промени докато се стигне до тая поза, ама момчето, за което рисувах тапета, е фехтовчик и ме заля с материали... скачат височко понякога.
радвам се, че ви харесва.
-
Какви материали? Темата ми е интересна
-
ми... сякви... от снимки на собствената му ръка държаща оръжието, до каталог с логата на Федерацята по фехтовка. филмчета, снимки, някоя и друга схема... е такива.
-
Angelina Jolie as War:
speed... 1.5 часа. кат за мен си е направо светкавично. -
Само черешки ще отхапва Що не ги стъкмиш на един групов портрет? И искаме рокера Смърт, разбира се.
-
първо ще им стъкмя индивидуални портрети, пък после ще видим.
-
Много е сластна
-
*кашлюк* много прах се е събрал...
ето ги и конниците по Пратчет:
вОйна
замрсявне
гладъ
смрт
също един по-завършен Азирафел
-
нещо не остава много време за рисуване, още по-малко за завършване... бързи нещица:
също едно гръцко корморанче
любимо алкохоле
-
гоблина Били
-
Ники - почивай в мир. твърде рано си отиде.
-
пробвах да порисувам нови (за мен) лицеви черти по памет и впечатления от снимки
1 час -
Това виетнамче ли трябва да е? Ако да - получава ти се
-
ми някво азиатче.
още лицеви черти
на Грендел мамка му
idk
една поръчка
-
харесва ми как извън контекст последната партида рисунки поражда доста въпроси
първия портрет: Това във фона пяна ли е? Това човекът-сапун ли е? Да не е русал? Да не е елементал? Да не е сюрреалистичен? Кой знае?
Гренделовата майка: Защо ли е толкова жизнерадостна днес? Да не би да си държи опашката, за да не я изцапа?
idk: това цигара ли е? какво става?!
поръчката: поръчителят си знае. останалите се чудят относно белезите
-
1: пяна и варовик русал-елементал, предполагам. атлантидец можби? някъв подводничар
2: точно затова си я държи. жизнерадностно джапка в кръвта на убийците на сина ѝ
3: i don't know просто си рисувах за разпускане. по-скоро е клечица, на която пламъчето е угаснало.
4: поръчителят си поръча жена с белези от изгаряния и мъж с белези от огнестрелни рани. рисуването на белезите от изгаряния беше новост за мен, доста интересно
-
Определено са много добри белезите!
-
Белезите са добри, но аз не бих се мотал около поръчителя.
-
да си го имам и тук:
sugar, spice and everything vice
в случай, че някой не знае оригинала, видео.както и това от предната тема
-
Креник от Rogue 1
04.05.2017 -
Портрета си го докарала все едно с масло е правен браво!
Мацката с червените гащи коя е? -
Седюса, пак от сериалчето
-
реших да се пробвам с Inktober, макар че съм много зле с ink техниките ама да се пораздвижа малко от дигиталната работа... освен тва нямам скенер
1.10.2017 - Bjork-inspired
2.10.2017 - Divided
-
3.10.2017 - Poison
-
4.10.2017 - Underwater
5.10.2017 - Long
6.10.2017 - Sword
RSS емисия за отговорите по темата
Отговор »
Трябва влезете, за да напишете отговор.