Здравейте
Тук можете да пускате работи за обсъждане, а в темата с правилата - готовите неща.
Здравейте
Тук можете да пускате работи за обсъждане, а в темата с правилата - готовите неща.
Понеже след предаването на работите журите ще иска и WIP-ове, наличието на такива е необходимо. С оглед запазването на анонимността на конкурса обаче дали е съвсем разумно?
anonimen Oo?
ne trqbva li vsichki da si puskat entritata v glavnata tema taka ili inache
ok
malko histori
znachi, pyrvoto zabavno neshto za koeto se setih kogato vidqh konkursa "dvama" beshe otnosheniqta baba-vnuk
reshih che shte e smeshno nqkoe malko debelichko momchence da otkradne tortata za rojdeniq den na dqdo si i super ogromnata mu i berserknata baba da go podgoni s tochilkata
so..
no posle reshih che sym tvyrde nekadyren za da go napravq kakto iskam i si trygnah kum kavarna za praznicite , tam puk reshih che iskam da napravq neshto po feriteilish nadraskah nqkolko neshta
i po edno vreme...
skica #1 beshe chat pak ok ,za da q narisuvam na golqmo obache mi trqbvaha nqkolko opita
i nqkolko dni
anywa de , vyrnah se vyv veliko tyrnovo , skanirah q, pojurkah malko na artrage otgore
...i pak ne stavashe kakto iskah
zatova ..vchera si vzeh edin akvarelen karton
i veroqtno tova shte e uchastieto mi
shte gledam da updatevam
(sorry za latinicata-prosto kompa mi e mnogo zle v momenta)
edit: actually it's
"Me and my grandma on a big flying carrot adventure all around the world"
heh
последното хич не е зле! само дето бабата прилича по-скоро на чичо ти
Много е хубаво, че пусна всичките скици и процеса на работа
P.S.: за транслитерация лат -> кирилица може да ползваш http://2cyr.com
Хихи, много са яки! Аз пък обмислях баба и дядо, но в крайна сметка и на мен не ми стигат уменията за да ги направя както искам.
отчаян съм. пих чай но пак съм отчаян
Цял ден на работа мисля как като се прибера и ще рисувам и нямам търпение да се прибера за да рисувам. И като се прибера сядам пред таблета и ... НЕ СТАВА! Нищо не се получава.
Пак почвам да рисувам без да е обмислена идеята, банална композиция, още не знам с какви дрехи ще е жената, пък да не говорим за околна средаа...
а най гадното е че почти няма време до края на срока....
Ай и аз ще се разпиша В цвят е почти готова, тъй че се надявам скоро да пусна и завършения вариант.
Ау, браво Ани, скицата е супер!
Това е една от най-яките скици! Браво!
Еми в началото беше МЪЖЪТ xDDD
После си дал едното ребро и станала ЖЕНАТА
И после тръгнали по широкият СВЯТ
И после дошъл якия ДРАКОН xDDD
e rikae sila si
poslednoto e bez skicata otzadi kakto bi trqbvalo da pude
ps cs2
Като гледам се заформя стабилно Браво Момци и Моми!
скицата на Rikae ми харесва много
Реших да пусна конкурсната рисунка като скица за критика,има още много работа по нея,честно казано като идея не ми е ясна,но нали правят нещо.Не знам дали има смисъл да я пусна:
rikae тва и без оцветяване кърти Вегета виж си перспективата
И ръцете на мъжа могат да се подобрят.
vegetastef, не съм ич компетенция, ама ще се опитам да допълня след Кефо и Ореховката какво мисля. Ще ми се ръката му, с която я пипа по главата, да не е така отгоре, защото излиза, че я натиска по главата, което навява едни други дейности. В случая, доколкото виждам, май се опитва да я успокои. Няма ли да е по-гот да му направиш ръката острани на главата й? Все едно я гали, а не да я натиска.
И още нещо. Опитах се да застана така като мъжа и ако следим правилната стойка, долното колямо май отива горе-долу на средата между земята и другото коляно. Така имам чувството, че ще падне човека.
Ахахахахахаха....тва не е кефо..тва е 4и4митко..просто е с моя рисунка на аватар
Аз обаче нз дали ще успея да нарисувам нещо..ще се опитам обаче.
хаха... аз карам по аватари... рядко чета имената
Сори, Чичмитко... ще ти купуваме риза.
Rikae много добра скица
малък ъпдейт
ура за chr!!!
нещо, което ще си остане само на скица:
basic colors
има още много работа. мисля да сменя и околната среда, но не знам дали ще ми стигне времето.
бих се радвал на ркитика и насоки, ако не е против правилата разбира се
Той има гигантска глава и малки ръце, тя има само една малка ръка.
мерси
уж ги оправих. дано да съм разбрал правилно за ръцете
Бооожеее~ с тебе ще имаме почти еднакви картинки
Amateur, и една хвърлена сянка, ако сложиш ще стане още по-добре.
RSS емисия за отговорите по темата
Трябва влезете, за да напишете отговор.
Comics Bistro — Форум | Задвижван от bbPress | Дизайн и поддръжка от Ивайло Драганов | Хостинг от ICN.Bg