Comics Bistro — Форум » Златният пръст » И сам воинът е воин
Андрей Каменов - Dragon_Phoenix
(554 отговора, 56 участника)-
-
Време за дизайн на лисици.
Dragons Are Awesome!!! -
Сладурана
-
Стъпка от процеса.
Dragons Are Awesome!!! -
О! Чак сега видях, че човечето е текстурирано и ригнато. Супер е!
Learn more? -
Благодаря Иво. Даже за по-ясно преработих малко "поста", за да си личи наличието на видео.
Dragons Are Awesome!!! -
Още прогрес по лисицата.
Мрежа;
И чистичко моделче, готово за детаил и текстура;
Dragons Are Awesome!!! -
Има малки проблеми, най-вече с центрирането на доста обекти, ако показваш за критики. Иначе приятна flat работа, различна е от другите ти неща. Според мен би ходил по-добре ако краката бяха малко по-прибрани един към друг, но това си е твое решение. Предполагам се е гонил срок и не си имал време да изпипаш.
За какво е проекта? -
Критика или съвет, а Васе? Иначе да, имах 7 часа на разположение за илюстрацията, иконките и анимацията ;). Справих се за 6 часа и 30 минути Дали някой може по-бързо и коректно от мен е друг въпрос. Талантливи хора има за наша радост!
Dragons Are Awesome!!! -
Що не спиш под 7 часа си е героизъм. няма какво да се критикува
не спим щото бач... -
Няхх... кратък редизайн на тази фея, от преди много ти време.
Dragons Are Awesome!!! -
И една задачка закачка
Dragons Are Awesome!!! -
Защо е толкова едра главата (особено спрямо ръцете?)
-
Ми щото жената е дребна. Други тъпи въпроси?
Dragons Are Awesome!!! -
Виж се как захапваш дори и за най-малката забележка. Не трябва така.
-
Ми не ми прави забележки. И ти не си човека, който да ми казва как трябва и как не трябва. Не си заслужил това право. + това не те уважам като художник, което незабавно прави коментарите от този тип тролене. Престани да гледаш арта за да намираш кусури, вместо това се обърни към собствените си творби, преди всичко, понеже там има доста какво да се желае. Нещо неясно?
Dragons Are Awesome!!! -
Мнението ти за мен и моя талант вече изобщо не ме интересува (преди беше иначе). Това, което е "ясно", е че е безсмислено да се говори с теб, така и не се научи да общуваш като зрял човек - с тези заяжданки, ехидни коментари и пряма простащина. Едно ще ти кажа и напускам темичката ти - всичко се връща, а ти вече си обидил доста хора. Ако не си коригираш характера, животът ще ти го коригира. Този урок аз е трябвало да науча по трудния начин. И съм се държал твърде толерантно към теб и сега ти е за последно.
Внимавай как летиш - на земята боли.
-
Васко, много си комплексиран. Не ме познаваш изобщо, за това по - добре си мълчи. ОК?
Смятам да оставя този проект на този етап. Доста образователно беше.
Dragons Are Awesome!!! -
И докато чакам Флаш дали ще крашне или няма... Цветен тест за мини анимация, по която работя в момента (буквално)
Dragons Are Awesome!!! -
Тая мачка е прекрасна!
~Sometimes you have to shut your brain down to keep your sanity~ -
Малко фен артец, понеже съм почитател
Dragons Are Awesome!!! -
За лидсицата:
Тая: http://i1373.photobucket.com/albums/ag398/Andrey_Kamenov/Foxy_01_zpscpq1d0kv.jpg изглежда най добре и направо като истинска фигурка после вече си я предобрил.Декстъра си изглежда като от филмчето, няма нещо, или поне аз не откривам такова, което да показва твоя собствен стил.
-
Благодаря ти, за стойностния коментар. Много бих се зарадвал, да ми покажеш как се прави, понеже очевидно аз не разбирам и не знам, какво съм искал да направя
Dragons Are Awesome!!! -
За теб, мило съфорумниче и за всички като тебе... Докато всички Вие, си говорите глупости и си мерите дигиталните членчета, други, работят здраво в посоката, която са решили, че искат да се развият. Това, видиш ли, ги е научило да уважават чуждия труд...
Да се правиш на художник, за момента не ти се получава. Нито имаш нужното образование, нито нужната естетическа подготовка и което е по-страшно, очевидно не уважаваш труда на другите.
Следващия път когато решиш да коментираш в темата на Професионален художник (незнам дали знаеш, но аз това работя). Въпреки високата ти самооценка, довери ми се, не разбираш достатъчно .
С уважение, вашият любящ Съфорумник.
Dragons Are Awesome!!! -
Dragons Are Awesome!!!
-
Dragons Are Awesome!!!
-
Нещо по-комиксово. Карикатурка на едно приятелче.
Dragons Are Awesome!!!
RSS емисия за отговорите по темата
Отговор »
Трябва влезете, за да напишете отговор.