Значи срока за гласуването е до 02.IV.2009г. - 23:59 (на първи април - не лъжете в гласуването )
1. Kefo
2. chr
3. Astfgl
4. razpna
5. hangemhigh 13
УспеФ на всички и не забравяйте - има и награда

Значи срока за гласуването е до 02.IV.2009г. - 23:59 (на първи април - не лъжете в гласуването )
1. Kefo
2. chr
3. Astfgl
4. razpna
5. hangemhigh 13
УспеФ на всички и не забравяйте - има и награда
1. alexxx
2. alexxx
3. alexxx
1 hangemhigh 13
2 razpna
3 Kefo
1. hangemhigh 13
2. kefo
3. razpna
1 razpna
2 hangemhigh 13
3 chr
1 hangemhigh 13
2 razpna
3 chr
Алегз, извинявай, ма Аматьора изрично подчерта, че племето трябва да е съществуващо. Аз бих те дисквалифицирала - правилата са за всички.
Твърдиш, че Фолаут не е реален ли?
Да, в най-тривиалното значение на думата.
нишо не разбираш!
orehovka каза:
Алегз, извинявай, ма Аматьора изрично подчерта, че племето трябва да е съществуващо. Аз бих те дисквалифицирала - правилата са за всички.
...да знам че трябваше да е така, но имаше малко участия и реших да не го дисквалифицирам. И сега щом има недоволни...не знам какво да правя.
Ако повече от трима души пишат тук, че не са съгласни Алекс (hangemhigh 13) да участва - значи няма да участва. Трима освен Ореховка.
бахти, сиа са чуствам тъпо
И Кефо също. Мислех да се впиша в зада1чата, но видях че Кефчо мина.
Ореховке аз съм възмутен. За мен Фолаут е много по-истински от социологията и мога да го докажа след 2 бири.
1.hangemhigh 13
2.razpna
3.Kefo
Аааа,хора,как може да дисквалифицирате hangemhigh 13 и още по-бруталното да изритате Фолаут!? Я недейте така
Ама аз си казах в началото че не искам да участвам ако рисунката ми не отговоаря на условията.....точно за да нама такива мизерии...
Айде сега.няма смисъл да се дърпате важното е бирикет да става и да се забавляваме.
chr каза:
1 hangemhigh 13
2 razpna
3 Kefo
Браво на всички.
1. Chr
2. hangemhigh 13
3. Kef0
Съжалявам че се получават такива недоразумения. Всичко е по моя вина. Аз сам наруших правилата като зачетох участията на Алекс и на Кефо, но пък според мен трябва да участват, макар и да не отговарят рисунките им 100% на темата.
икзактлиKefo каза:
...няма смисъл да се дърпатеважното е бирикет да става и да се забавляваме.
докоги ше се гласува?
razpna
alexxx
kefo
ApriLL... каза:
1.hangemhigh 13![]()
2.razpna
3.Kefo
Аааа,хора,как може да дисквалифицирате hangemhigh 13 и още по-бруталното да изритате Фолаут!?Я недейте така
![]()
А така! Кажи им!
Освен тва аз също посочих, че може да не ми се зачита рисунката, ма тря да има артистична свобода. КАто ми каже някой "tribal" и за тва се сещам. Тва е положението.
:D
razpna
chr
Astfgl
RottenBrain каза:
1. alexxx
2. alexxx
3. alexxx
И аз така.
Dragunoff каза:
razpna
chr
Astfgl
край на гласуването.
-------------------------
RottenBrain каза:
1. alexxx
2. alexxx
3. alexxx
Snow каза:
И аз така.
![]()
---------------------------
Гласовете на RottenBrain и Snow не се зачитат, защото по този начин се отнема правото да спечелят по една и две точки другите уачстници.
малко по-късно ще сметна резултата, щот' съм на работа сега.
Dragunoff каза:
razpna
chr
Astfgl
Дано да съм ги сметнал правилно.
1. razpna - 24точки
2. hangemhigh 13 - 21 точки
3. chr - 11 точки
4. Kefo - 7 точки
5. Astfgl - 3 точки
Честито на razpna, определяш следващата тема. Пиши лична бележка да се разберем за получаването на наградата.
бууууууу!
Dragunoff каза:
razpna
chr
Astfgl
Опа, закъснях
RSS емисия за отговорите по темата
Темата е затворена за отговори.
Comics Bistro — Форум | Задвижван от bbPress | Дизайн и поддръжка от Ивайло Драганов | Хостинг от ICN.Bg