ти пък от много далеко ги виждаш
Comics Bistro — Форум » Златният пръст » И сам воинът е воин
Невена Николчева - NEN
(126 отговора, 38 участника)-
-
Хубавите неща и от далеко се забелязват!
-
poslednite peizjcheta sa mnogo qki
apyk akvarelnite molivi sa golqm shit
-
ми аз ужасно обичам моливи ми се ще ако въобще има някой дето да се оправя с акварелни да даде малко акъл , че аз нищичко не мога да направя с тях
а е тук ще пусна едно някво нещо си дето не знам до колко е добре да го пускам
-
ami majesh s moliva i posle otgore s mokra chetka
i mislq che stava i vurhu mokur akvarelen karton sys suh moliv -
btw kolko na edro rabotish tova kakuvai formati sa
-
е тя тая последната мацотеница беше за печат за едно такова криво събитие и за тва е такава наникъде
иначе различно с форматите и едрото , ма милото ми копютърче к'вото е тъпичко едвам ми издържа ...
-
Последните са страхотни.
А акварелните моливи си имат своите прдимства. Аз ги мъча от известно време, но засега съм стигнала до мъченето. Стигнах до извода, че някои неща, които боите правят, с моливите е трудно да постигнеш, и обратното.
Тук има някаква баба, която уж показва как да се оправяш с акварелни моливи, но още не съм я изгледала -
бабата я няма нещо
е тва ми казаха за неиа като ходих на линка The Page You Are Seeking Cannot Be Found But we'd love to help you find what you are looking for. Use the Search Box at the top of the page, view videos others are watching now, or explore by tags, most popular categories or featured videos below.
ма 10х за инфото така или иначе
-
Странно, на мен бабата ми се показва. Пробвай с това:
http://www.expertvillage.com/video/26844_aquarelle-final-details.htm
И сега се сетих, дали имаш представа за някоя програма, която рисува точно като акварел?
-
ами на първо място пейнтъра го водиат че уш докарва акварел , но аз като човек с дълга връзка с акварела мисля че няма нищо общо и никоя програма не е даже близо - пробвала съм доста ...
-
валериан за очите ми... много успокояващи тия акварелки.
-
много красиво...
9 lives -
тези последните са много яки
-
nen каза:
бабата я няма нещое тва ми казаха за неиа като ходих на линка The Page You Are Seeking Cannot Be Found But we'd love to help you find what you are looking for. Use the Search Box at the top of the page, view videos others are watching now, or explore by tags, most popular categories or featured videos below.
ма 10х за инфото така или иначе
I v graphilla vse ne vijda6 ne6ta koito vsi4ki vijdat... ima6 nekyv softweren problem qvno. Kaji si browsera i windowsa da pomagame
В кой бизнес сме ?? - В прокълнатия бизнес !! -
gaahhah - vidiah ia babata ma neshto n eme zaintrigyva sus znania
a inache az posle si gi vijdam tia raboti deto purvo ne gi vijdam
( se edno sum nenormalna i vijdam niakvi stranni raboti )
ghahhaha - prosto ne spamia da obiasnivam che posle sum gi vidiala
-
se edno sum nenormalna i vijdam niakvi stranni raboti
все едно?
готини са последните ралти :))i saw, i conquered, you came -
10q miss
-
Готини НЕН
п.п.На тая баба и плащат за това?
Dragons Are Awesome!!! -
Много хубави акварели..много
-
-
ааа тва последното Кърти мивкиии хахахха много са готини всичките благо ти става на душичката като гледаш /
Ако искаш да не те забравят...взимай заеми..! -
-
unbelievable !
-
Ааааааааааа много са хубави
-
10q !
-
На кого ли ми напомня това лице...
-
kazvat che prilichalo na men
-
Съъъвсем малко?
-
vsushtnost vuobshte ne prilicha - da ne se oburkvat drygite - i ne sum i iskala da prilicha :P
RSS емисия за отговорите по темата
Отговор »
Трябва влезете, за да напишете отговор.