Здравейте, значи преди време работех с ТАНГРА, написах му два сценария който така и не завършихме. С течение на времето изгубих ICQ акаунта си и ми е невъзможно да го открия. Много искам да го намеря пак и да продължим работата си заедно. Ако имате някакъв негов активен контакт като Скайп или поща моля отзовете се
Comics Bistro — Форум » Благата дума - хвърлен камък ;)
Издирвам ТАНГРА
(5 отговора, 4 участника)-
-
Аз нямам контакт, но ако искаш можеш да му пуснеш лс през Артлайн - ако още си следи онази поща, ще получи известие за лс. Поне системата за лс все още работи там, както се вижда от присъствието на толкова хора тук.
Gangnam style!
-
0895 xx xx x5 [color="gray"][модерация - Dragunoff][/color] - мобила му от преди около година и половина. Не съм го виждал от тогава и не поемам отговорност, ако го е сменил!
Успех!...Дано сътворите нещо, че много читав човек е той! -
Може би не беше разумно да пускаш мобилния телефон на човека така. Има си Лични съобщения за размяна на такива данни.
I'm not random, I just have many toughts. -
Здравейте! Благодаря за инфото. Най-вероятно ще пробвам телефона тъй като на акаунта ми в Артлайн съм му забравил паролата, а мейлът с който съм се регнал тогава беше хакнат. Все пак благодаря, дано това да му е номера.
RSS емисия за отговорите по темата
Отговор
Трябва влезете, за да напишете отговор.