Идва Халоуин, и с това всякакви костюми и маскаради. Но предлагам малко по-широка формулировка на заглавието, с идеята да стимулирам повече креативност. Ако можеше да се стимулира и активност!
Нека да дадем краен срок 26-ти октомври. Кой каквото дал, дал, после гласуване 4 дни, който гласувал - гласувал... С плаващите срокове се стимулира само повече прокрастинация, ми изглежда (от опит). Какво мислите?
Comics Bistro — Форум » Златният пръст » Сговорна дружина и до Цариград стига
Рисунка на Многоседмичието № 161: Маскировка
(19 отговора, 6 участника)-
-
съгласна
-
Ако намеря малко свободно време ще се опитам и аз да се включа...Яка тема Петьо
-
Сериозно!?
-
Хе, готино!:)
-
В галерията гледах една интересна вариация на маскировъчна пеперуда - отвесна летва на бяла стена.
Learn more? -
И още едно участие след първи по-сериозен досег с Gimp
Теоритично трябва да е домашно духче това, ама ако не ви бях казал се познава трудно =)))))
пп. айде последен срок, надраскайте нещо на тетратка и го снимайте с телефона!
-
Aloha
Хей, влизам точно в последния момент... ъм, може ли да изчакате още ден-два? Мисля, че утре ще пусна нещо... Малък експеримент с цвят и линия, който искам да пробвам.
=} -
Ns0, пробвай го, но няма да участваш в гласуването. Много сме се разлигавили с тези плаващи срокове. Вярно че ги правим сами за себе си, и не е най-многолюдното място тука, но без самодисциплина няма растеж. Можеш да го нарисуваш за следващата тема, която ще определи служебният победител Vilorp!
-
едно закъсняло от мен
-
Лисо, а ако те хванат, че си драскала по станата!?
-
hehe
Няма проблем, fan4battle. Аз си мислех да добавя, че не искам драсканицата ми да участва за гласуване, но ти ме изпревари! =}Иначе, ще бъде за тази тема, защото това ми се драска в момента.
И поздравления на победителя!
Давай следващата тема, че (уж) wacom-a гори за работа =]] -
Vilorp, чакаме тема!
-
heh
ето ме и мен...
-
доброоо!
-
Ми много е хубаво!
Ама, Vilorp къде е?
-
Eй ме, ма ми е гузно аз да писна тема при това дето пусна НСо-то.
-
Е, ти пък!
Напълно заслужено си победител. Това, че разни хора все изпускат сроковете и правят разни неща 3 дена след, като е трябвало - не ги извинява.Пускай, че все още имам малко свободно време!
-
Давай да те видим
RSS емисия за отговорите по темата
Отговор
Трябва влезете, за да напишете отговор.