Ами, да гласуваме!
Много хубави неща, труден избор...
Comics Bistro — Форум » Златният пръст » Сговорна дружина и до Цариград стига
sgovorna-drujina Рисунка на двуседмичието № 158 Експеримент - ГЛАСУВАНЕ
(13 отговора, 8 участника)-
-
1. Лиса
2. Tangra*
3. Vilorp*комикса е страхотен, а за изпълнението - само хубави неща мога да кажа, но след голямо колебание, реших да е на 2-то място. Защото не е правен конкретно за темата. Но много се радвам, че се включи!
-
1. Ns0
2. Vilorp
3. Tangrawe come, we kill, we claim.
-
1. Lisa
2. Tangra
3. Ns0 -
1.Lisa
2.Ns0
3.Vilorp -
1 НСО
2 Тангра
3 Лиса -
Lisa
Ns0
TANGRALearn more? -
Lisa
Vilorp
NsoДържа да кажа, че бях решен да се включа, но понеже някакви сериозни трудове бяхте постнали, и рекох че нещо по-така трябва да сътворя и аз. Рекох да е анимацийка, тъкмо да поизпробвам тези функции на Clip Studio Paint. Е да, ама от едно на друго, и не успях навреме, а накрая и програмата реши да ми изтрие финалния труд като се гътне. Два пъти. Така че анимацийката ще е отделно като я довърша. (повече труд, отколкото си мислех е) Ако програмата реши да не умира.
-
=\
fan4battle каза:
...а накрая и програмата реши да ми изтрие финалния труд като се гътне. Два пъти. Така че анимацийката ще е отделно като я довърша. (повече труд, отколкото си мислех е) Ако програмата реши да не умира.Много гадно, човек. Съжалявам.
И нямам търпение да я видя, когато ти остане време да я довършиш!Също така, мисля, че Лиса е нашия победител! Та, може да затваряме и да подхващаме новата тема
-
Nso
Tangra
Vilorp -
Лиска да пуска темата направо!
-
Hmm... това някак не е готино.
>> цяла седмица в очакване -
уаааа, извинявайте! бях на море...
ей сега ще пусна тема.
we come, we kill, we claim.
RSS емисия за отговорите по темата