Comics Bistro — Форум » Златният пръст » И сам воинът е воин

 1. Grozen Entertainment Ltd.

  Член
  Joined: Авг '11
  Posts: 64

  offline

  "СТОПАНИТЕ НА ЛУНАТА И СЛЪНЦЕТО"
  Комикс роман, в един том от 80 страници, с твърди корици, формат А4.
  Автор и художник: Рафаила Райкова
  Саундтрак: "Оратница"

  "Дълбоко под пръстта и камъните, под бетонните основи на блоковете, под останките от стари племена - живеят Стопаните на тази земя. Те не са дошли от никъде... Те са тукашни така, както вековните дървета.. Както дивите треви. Първо - са живяли отгоре. После - бавно, потъвали надолу. Сега, са там - в дълбините на Земята. Там, те имат цял свят. Не ги виждаме. Не ги чуваме. Тропаме над главите им. Понякога, изравяме по някоя странна останка, която гордо поставяме в музеите си... Те ни чуват, виждат ни и ни пазят. Но не се показват. При тях са затворени - в най-черни тъмници - най-страшните врагове на хората - Болестите, Злобата, Войната. Тъмниците са сигурни, вратите им - железни. Но, понякога.. стават грешки. Стават и голeми грешки, стават и малки...“

  Една много човешка, топла, необичайна и вълшебна история, разказана с илюстративен мотив и фолклорен привкус... И странно как - облечена в костюма на съвременен комикс, със съвременни персонажи и уникално създадена атмосфера, наситена с „българско“. А за да подсили така приятното впечатление, авторката Рафаила Райкова се е постарала да се компилира с четирима музиканти – до един - вълшебници! Групата „Оратница" й предоставя възможността да използва тяхна оригинална мелодия за да озвучи проекта си и да потопи публиката в магията на българския, съвременен фолклор и бит..

  Обема на изданието – цели 80 страници – изпълнени, с интригуващата съдба на двама забързани млади хора, които нямат време да се видят в общия си дом, но споделят тайна съдба и дълг - без да знаят, че са заедно по пътя - гарантира поне два часа удоволствие и задължително спиране на времето! За да засили приятното изживяване, авторката добавя и една кратка бонус история, допълваща основния разказ!

  Комикс романът на „Грозен Ентертейнмънт“ стартира на американската платформа за финансиране Кикстартър!
  Ако искате да се сдобиете с него - както и с купчина готини съкровища, с яки рисунки по комикса - можете да го направите СЕГА! Разполагате с по-малко от 25 дни!

  https://www.kickstarter.com/projects/414768297/the-keepers-of-the-moon-and-sun?ref=hero_thanks

 2. Azzara

  Solar
  Joined: Дек '08
  Posts: 1 422

  offline

  Супер звучи! А ще има ли версия на български? Поне като PDF?

  Между другото, средното ниво на даренията в момента е доста по-високо от максималната предвидена степен от 63$. Уау!

  Learn more?
 3. IvailoGoranov

  Член
  Joined: Юли '15
  Posts: 7

  offline

  Много интересно ! Трябва да се прочете със сигурност !

  ✎ " СПИСАНИЕТО , СПИСАНИЕТО , СПИСАНИЕТО ! "

  http://spisanieto.eu/

RSS емисия за отговорите по темата

Отговор

Трябва влезете, за да напишете отговор.

Comics Bistro — Форум | Задвижван от bbPress | Дизайн и поддръжка от Ивайло Драганов | Хостинг от ICN.Bg