Comics Bistro — Форум » Градската управа

1. brokentool

stories

и аз не знам от кво е, но на два пъти ми отряза ЛС през средата [не точно, образно казано] и не видях pattern - да е сле допределен символ, или дължина, или нещо такова..

не разбирам и аз, но потвърждавам тоя бъг.

2. Dragunoff

Администратор

Да, има ограничение в дължината. Май трябва да го погледна това, понеже кирилицата се кодира с двойно повече байтове => дължината се увеличава двойно и реже съобщението по-рано

3. ico_hammer

Аспержа

Astfgl каза:
    Може ли да има бутон "Виж своите мнения" и "Виж своите теми" ?

Ами по принцип за да видя новите отговори в темите си влизам в акаунта си>после най-долу и там са ми темите с отгоорите...Трудно е,затова и аз подкрепям идеята ти!

Мъдростта ме преследва, но аз бягам по-бързо!
  4. Dragunoff

Администратор

ico_hammer каза:

Ами по принцип за да видя новите отговори в темите си влизам в акаунта си>после най-долу и там са ми темите с отгоорите...Трудно е,затова и аз подкрепям идеята ти!

Има едно падащо меню "Show me..." горе вдясно. Оттам можете бързо да преминавате в различни изгледи, включително и "Topics I've started" и "Topics I've participated in".

Знам, че не е user friendly и едва ли някой го е забелязал Когато правя ре-дизайн на форума, ще обърна внимание на тези неща. За съжаление за този ре-дизайн все няма време.

RSS емисия за отговорите по темата

Отговор

Трябва влезете, за да напишете отговор.

Comics Bistro — Форум | Задвижван от bbPress | Дизайн и поддръжка от Ивайло Драганов | Хостинг от ICN.Bg