С малко закъснение обявявам новата тема – Комикс в една страница. Мисля че е време да покажем, че сме не само арт , но и комикс форум, така че дерзайте – разчитам възможно най-много хора да се включат и като краен резултат да видим разнообразие от стилове и идеи.
Благодаря на всички които подкрепиха мен и Сноу и ми предоставиха възможността да ви поставя това предизвикателство.
Comics Bistro — Форум » Златният пръст » Сговорна дружина и до Цариград стига
Рисунка на двуседмичието № 153 - Комикс в една страница
(17 отговора, 5 участника)-
-
Нещо не виждам наплив на ентусиазирани комикс творци Айде да видя по-сериозно отношение и до утре темата да разполага с поне 10 предложения...
И за да ви мотивирам допълнително-ето го моето участие :
-
Хаха! Много добро!
Надявам се, че ще може малко да се удължи крайния срок - например с 2-3 дни? Много ми се сика да участвам, но в последно време се задържам малко пред компа.
Благодаря и до скоро. -
Направо удължавай крайния срок със седмица И аз ще се опитам тия дни да се включа.
-
брей... май ще успея.
надявам се утре да ви представя страничката. -
Айде чакам с нетърпение
-
тъ-дъъ
надявах се на цветно, но по нататък...
мhм.. и освен това малко излязох от условието. не, че е две страници, но не е и една.
обаче беше много приятно да участвам (благодарско, че удължи срока tangra). -
Еваларка НсО - изключително забавен и добре направен е комикса, така че ще си затворя очите за дребното ти нарушение
Айде друг ще се включва ли или да присъждам първото място на НсО... Капитанке в теб ми е надеждата -
hah
благодаря, Tangra!
надявам се, че kapitan_stan също ще се включи... жалко е, че такава готина тема има толкова малко участници (двама until now ).a, за първото място - незнам. твоя комиск е сериозно предизвикателство за всеки художник.
ще видим какво ще реши журито -
Хахаха, много добро!
И на Тангра също е яко!Ето едно и от мен, бързо-инспирирано:
-
хахаха... браво fan4battle - много добро!
-
edin scribble i ot mene
-
Браво,браво, позапълни се темата и всички предложения са добри
Някой още желае ли да се включи или да пускам гласуване ? -
много добри предложения! Я и аз да се включа
-
хах. много добри участия, chr и kapitan_stan!
браво!
-
@Kapitan_Stan: Hehe
Chr: +fav!
-
Айде да гласуваме
RSS емисия за отговорите по темата
Отговор
Трябва влезете, за да напишете отговор.