Comics Bistro — Форум » Туториъли, конкурси, обяви

  1. orehovka

    мускетарка
    Joined: Дек '08
    Posts: 1 654

    offline

    Издателство+магазин "Фантасмагория" търси илюстратор за настолна игра:

    Скъпи фантасмагорци, от известно време насам кралството разработва най-амбициозния си собствен авторски проект - първата ИСТИНСКА българска настолна игра от ново поколение и вече сме на фаза да започнем графичното оформление. За целта решихме да дадем шанс на най-добрите и креативни млади (или не чак толкоз) творци сред вас да се изявят, като участват в реализирането на нашия проект (разбира се срещу заплащане). Ще изберем един или няколко от вас, с които да работим, а за да стигнем до правилния избор, вие можете да ни помогнете, ето нашите условия...

    ИЗИСКВАНИЯ КЪМ УЧАСТНИЦИТЕ В КОНКУРСА:

    1. Кандидатите трябва да изпратят свои рисунки, скици или портфолио на citadel@fantasmagoria.bg или тук на профила ни най-късно до 10.01.2014, за предпочитане по-рано.

    2. Кандидатите трябва да имат обиграна техника на рисуване и да имат добра представа от жанра фентъзи, както казваме на шега - "да имат фентъзи в главата си" и визия за нещата.

    3. Задължително е ползването на таблет и рисуване директно в дигитален формат (ако кандидатът има талант, но не разполага с таблет, издателството се ангажира да подсигури, но е нужно поне да е ползвал преди и да има техника за дигитален арт).

    4. Необходима е сериозна ангажираност за период от поне половин година, защото ще са нужни между 35 и 50 броя детайлни арта, плюс корица за играта! Търсим много сериозни хора, на които можем да имаме доверие и да разчитаме с пълен ангажимент в упоменатите срокове, а ако проектът се реализира успешно и за бъдещи наши проекти (или на щат).

    5. Бързината при работа ще е от голяма полза, но качеството ще е с висш приоритет. Краен срок за завършване на проекта - краят на юни 2014.

    6. Художникът трябва да може да работи не само по вдъхновение, а по конкретно задание (да има предвид, че сме много взискателни и да е готов да прави всякакви доработки, преработки и прочее, до постигане на идеален резултат).

    7. Търсим млади и енергични хора, на които да дадем шанс да се реализират чрез нашия проект, които са готови да работят с перспектива в бъдещето, агажирани са, готови са да покриват високите ни исисквания към качеството на продукта, защото целта ни е да създадем продукт от световна величина!

    8. Не е необходимо художникът да е утвърдено име, а по-скоро да носи талант, техника и желание за развитие със себе си.

    9. Заплащането по проекта ще бъде на части и по договаряне.

    10. Участниците се съгласяват да публикуваме при нужда техни материали на сайта ни и тук, с презентационни цели.

    Ако познавате човек, който да отговаря на нашите критерии или самият вие сте такъв, побързайте и ни пратете демо арт, линк или портфолио за оценка. Приятен ден и до скоро!

    Вечно ваши - екипът на Фантасмагория!

    Повече инфо: цъкни тук

    Gangnam style!

RSS емисия за отговорите по темата

Отговор

Трябва влезете, за да напишете отговор.

Comics Bistro — Форум | Задвижван от bbPress | Дизайн и поддръжка от Ивайло Драганов | Хостинг от ICN.Bg