Благодаря ви! Не съм качвал ретуширани снимки но тези по-реалистичните неща са интересни като упражнения
Благодаря ви! Не съм качвал ретуширани снимки но тези по-реалистичните неща са интересни като упражнения
Изглежда точно като кадър от филм...
Ами исках да се постарая, понеже ми беше интересно. Иначе кадъра, от който съм гледал, е от Avengers: Age of Ultron
А това е нещо рециклирано, ако може така да се каже. Преработих една по-стара работа /Psylocke от X-Men/
Много приятно творба.
Обаче ми седи малко мъгливо, все едно резолюцията е вдигана или сваляна автоматично и ппосле е приложена силна компресия. Ръба на меча, сълзата и малко по косата.
Благодаря! Ами поиграх си малко с някои неща, но не съм правил такива гимнастики с компресията и резолюциите.
Иначе фокусът си варира, за да се акцентира на определени места. Например очите обикновено са най-изразителната част, затова в лицето има повече фокус, а силуетът се замъглява. Ползвал съм и малко 'rule of thirds', такива работи. Еми другия път повече, както се казва но аз въпреки всичко съм доволен от резултата. /Ще си имам едно на ум все пак, thanks again!/
Това е малко старичко, но цветовете и балоните са нови.
Леко безразборно
Надявам се това, което напиша да ти е от някаква полза. От последните три най ме впечатлява пандата (в момента се уча да пейнтвам). Аз лично следих дълги години американските комикси и съм доста претръпнал на този комикс-стил, въобще не ме трогва. Освен главата с маска горе-дясно. Много уверена позиция, която не се среща често. Та, за мен лично, този стил ако го вкараш в някаква добра история, тогава може да се впечатля, защото без да разказват нещо рисунките с него, ми е безинтересен. Батманът по-горе е много стабилен обаче, той ми е интересен - и има защо, комбинацията с прилепите е много умела. И study-paint-овете са ти много добри.
Тъмносини букви на черен фон... може да е фешън ама се чете турдно, а ако се отпечета на хартия отива към невъзможно.
Батмана (чернобелия) много ме радва!
Пандата е просто разкошна.
Брау, ман!
fan4battle Благодаря ти, винаги са ми от полза мненията! Виждам сега, че всички се впечатляват от такива paint-нати неща, наистина хващат окото и са доста наситени. И аз много ги харесвам, но съм се хванал да изуча този old school тип правене на комикси, изключително много ме радва и ми се иска да го усвоя. Дизайните са към написана комиксова история, но чака да вляза в час и да издялкам нещата, които ми куцат, за да стане нещо прилично, от което после да не ме е много срам На теб ти пожелавам успехи с paint-ването! Важното е да се забавляваш
Vilorp Ще го запомня това, благодаря за съвета! Може би ако е по-светло синьо ще стане номера? Явно затова масово си карат черно на бяло.
Радвам се, че ти допадат нещата иначе!
Dragon_Phoenix Мерси за подкрепата
Относно цветовете на текста зависи до известна степен и кое е водещото. Ако историята е разказана основно чрез текста е добре той да е максимален контраст, естествено това се получава най-силно при бяло-черно, но пък това не винаги е „фешън”. Пробвай с една идея по-светъл текст, да видиш как ще ти изглежда. За уеб комикси и това не е толкова проблем, защото RGB пространството е по-голямо от CMYK, а и ма и „подсветка”. За пхартия обаче едно че виждаш само торазената светлина и второ, че самият печат има технологични ограничения при напасването на цветовете. Примерно дупчени (бели букви на цветен фон) текстове под 8 пункта спокойно можеш да ги смяташ за нечетими... Ама то това е друга история, да не те занимавам излишно. Давай в панда духа!
Супер, поизясниха ми се работите, сега вече знам как да действам.
Друго си е с информацийка, пак благодаря!
Добре е като цяло но има нещо което ме човърка че не е наред, ама просто не мога да конкретизирам какво...
Може би доминото не ляга естествено или пеперудките седят леко ламаринени... не знам.
Страхотни! Еваларка!
Благодаря!
последните две радват
Таз с очите на Самоил да не е Керигън?
оле!
много яки, човек!
пффф... страхотни неща имаш, много надъхват!
Добре, супер! Портретът е най! Ясно е че си го рисувал по снимка, но не е overpaint?
RSS емисия за отговорите по темата
Трябва влезете, за да напишете отговор.
Comics Bistro — Форум | Задвижван от bbPress | Дизайн и поддръжка от Ивайло Драганов | Хостинг от ICN.Bg