Търсят се двама играчи за форумна игра по Сall of Сthulhu. Изисквания:
1. Да четат на английски (за да могат да си прочетат книгата с правилата)
2. Да харесват Лъвкрафт (защото сетинга е базиран на неговите произведения).
Търсят се двама играчи за форумна игра по Сall of Сthulhu. Изисквания:
1. Да четат на английски (за да могат да си прочетат книгата с правилата)
2. Да харесват Лъвкрафт (защото сетинга е базиран на неговите произведения).
Sounds fun What are the rules?
Download от тук
i in
Snow каза:
@Chr, свали си рул-бука, ще те пишем участник и почваме при сигнал от водещия.
@ Васко, да те пишем ли кандидат или искаш първо да разгледаш книгата и тогава да прецениш?
kude shte razigravate?
Lisa каза:
kude shte razigravate?
Чакаме водещият да каже, но няма да е в бистрото, тук се получава голям спам с тия рпг-теми.
За участниците: играта ще се играе ето в този форум - http://forums.rpgbg.net/viewforum.php?f=107. Трябва да си направите регистрация на forums.rpgbg.net, за да можете да виждате къстъм подфорума за приключението.
Водещият е Gallean, аз съм Arabica.
Все още се търсят един или двама играчи, до момента сме само трима сигурни. Системата е много лека и ако ви се играе, не се притеснявайте да се заявите. От друга страна, все пак е хубаво да си разчетете силите - ако не сте достатъчно мотивирани да прочетете двайсетина страници или мислите, че няма да имате достатъчно време за писане (въпреки, че форумните игри не са никак натоварващи), хубаво е да го прецените предварително, за да не се налага останалите да ви чакат.
ако до 15 юни не сте намерили достатъчно хора, бройте ме и мен...
Аз се надявам да успеем да фоpмиpаме гpупа по-pано, но ако още ти се игpае когато се освободиш, мисля че няма да има пpоблем да се включиш
хайде ,че моя миньор си търси малцинства които да тормози Д:
RSS емисия за отговорите по темата
Трябва влезете, за да напишете отговор.
Comics Bistro — Форум | Задвижван от bbPress | Дизайн и поддръжка от Ивайло Драганов | Хостинг от ICN.Bg