Comics Bistro — Форум » На чаша кафе
Book sharing комикс-среща - 18 или 19 май в София
(15 отговора, 10 участника)-
КомикСледобед в парка
19 май от 16:30ч
пред лятната сцена в Борисовата градина
https://www.facebook.com/events/370614473044781/
Време е за месечната комикс-среща в София! Надяваме се на слънчев следобед, срещата е на пейките пред лятната сцена в Борисовата градина. Този път освен традиционния комикс-джем, ще направим и book sharing.
Каним всички почитатели на комикса да споделят любимото си комикс издание, да се похвалят с новия си графичен роман с твърди корици или със странен алтернативен комикс. Ако имате комикси за продан, донесете ги - има голям шанс да попаднете на купувач. Изобщо каним всички, които искат да научат повече за комикса да надникнем заедно в книжното му тяло, да се запознаем с различните му форми, да поговорим за него.
Не се притеснявайте ако нямате комикс, със сигурност ще има цял куп от тях!
Ако искате да участвате в комикс-джема, си носете материали за рисуване.
Лятната сцена се намира в началото на парка, съвсем близо до слона
Вижте по-голяма карта -
Супер!
-
Звучи чудесно, още повече и на открито!
А и имам нови неща, които искам да споделя На 19ти трябва да е ранния следобед, на 18ти съм свободна! -
yako. jalko, che nyama da sum tam.
-
Мдам... Ех!
-
И аз предпочитам съботата. Някой друг?
-
събота е ОК.
-
zavijdam vi, 4e mojete da se vidite...
i priqtno kogato i da se vidite -
В събота няма да мога, в неделя ще мога след обяд!
-
slavena-na-na каза:
В събота няма да мога, в неделя ще мога след обяд!Добре, заради теб (а и защото събота е работен ден) срещата се мести в неделя. Часът и мястото остават същите. По-горе има подробно инфо, а ето и събитието във facebook:
https://www.facebook.com/events/370614473044781/ -
Ок, 19 да е! Мога да почакам още един ден :P
-
Ако имате комикси, които искате да продадете/замените за постоянно, донесете ги! Ще изпробваме как би сработила една гаражна разпродажба на комикси.
-
Организират ли се още такива срещи.
Ще е яко да счупя някой лев за яки комикси. -
sbx каза:
Организират ли се още такива срещивече не следя нещата толкова отблизо, но не съм чувал някой да е организирал подобно нещо
RSS емисия за отговорите по темата
Отговор
Трябва влезете, за да напишете отговор.