Ooo, таа е мноого по-добре!
Comics Bistro — Форум » Златният пръст » И сам воинът е воин
Илиян Бетовски - uaH
(160 отговора, 33 участника)-
-
Благодаря ви.
Лиса, и аз го забелязах туй със слънцето, ама то без грешки не може. Не, че само това му е грешката деЕто едно, което дойде от вдъхновение след като разгледах темата на Homo Liber, а след това и сайта на Одри Кавазаки. Немат много общо, ама вдъхновението си е вдъхновение.
-
Кръстих го Топчо.
Абе как оцветявате тия вектори бе? Аз като го инкна и ме мързи да го повтарям още един път, за да му сложа слоевете с цветовете. Сигурен съм, че не става така.
-
Забавен е Топчо
-
Namira6 si v neta : Cartoon vector drawing tutorial.
Konkretno trqbva da si zagradi6 dadena oblast sys zatvoren kontur i da i dade6 opredelen Fill ili Gradient. Ako iska6 po-finni otsenki 6e ti se ebe m@mata, zatva polzvai Photoshop.
Top4o e ok no krakata stoqt kato pipala.
Dobavi malko lapi. -
Готин е
Дупето е много смешно Всъщност може би трябва да се казва Топка , понеже женските котета се дупят така -
Точно това обсъждаме с един приятел. Нещо му липсвали топките, а аз му казах, че може би Топчо е женско, ама все ощ ене сме разбрали.
Васко, то по този начин пак се връщаме на това, което аз знам - да го рисувам по 2 пъти. Един път да го инкна и един път да минавам още веднъж по очертанията, за да затворя шейповете и да ги филна отвътре. Пак двойна работа. Топчо го оцветявах във фотошопа, поради тази причина. Ама като не съм го затворил отникъде и навсякъде има издишащи точки, го оцветявах всимателно с четката, за да не излизам от очертанията.
-
Ако го правиш векторен не е необходимо да го повтаряш, просто мултиплицираш формата колкото пъти ти трябва.
Във фотошоп пак можеш да направиш същото, ако работиш с path, в единия слой да я fill-неш, в друг да я stroke-неш -
Хвъркатко е дракон, който си го инкнах с четката и оцветих във фотошопа. Вектор няма
-
И както виждаш е станал много добре.
Има потенциал в този Хвъркатко, ше ми се да си поиграеш малко с него ако имаш време. Направи му по-дебилно изражение. Нека има малко по-мошни предни лапи а задните да са с четири пръста, не три. И може би малко трябва да се смени формата на крилата и да станат по-малки - ясно е, че не можа да се държи във въздуха, подсили този ефект.
Аз не бих се сетил за дракон с коса, браво за тази хрумка.
И виж колко добре си се сетил да имаш неактивен, неразработен фон зад активен, детаилен типаж, бравус.
Ще стане от тебе човек. -
Хахаха
Обаче си хванал главната ми идея, която така и не можах да я предам - дебелакът да не може да се издигне, ама нещо не успях да предам зора и теглещето го надолу туловище. Може би ще се нарисувам друг, подобен, с повече тъпо изражение и повече зор на лицето. В крайна сметка изглежда все едно се носи като народна песен в небето. Ама ще видим брат му как ще изглежда -
Е, не е дракон, ама то какво да се очаква от човек, който никога не може да рисува по зададена задача
Депресарско. Много депресарско
-
крачка назад.
-
явно ще го караме да дракони
-
Не е задължително, просто си прави проучване в Google Images преди да седнеш с композицията. Няма проблем докато не тръгнеш да крадеш. Например:
-
Тука композицията грам не е мислена. В интерес на истината почнах с цяла глава на кенвъса, а в последствие взех да добавям тяло, коса, дъръ-бъръ. Просто си цъках колкото да се отдепресирам. И донякъде помогна
Може да се причисли към спиид пейнтовете, ама не помня до колко спиид беше. Час ли, два ли...Черен влак сееееее композирааааа
-
Drakon4eto kefi mnogo!
Krilcata mogat da se dorabotqt i da izrazqvat po-dobre dvijenie. -
Мда, Роторе. Поразгледах няколко изящни дракони тези дни, наистина хората успяват да докарат много плавно движение. Направо все едно се усеща грацията, с която лети дракона, а малкото драконче до него пърха бързо с крилца и бързо пита "Тате, тате, тате, на къде летим?!?!"
Знаете как продължава историята
-
i4 da ne ti puka! To i taka si e dobre. Dori samo da se blur-nat malko i da se napravqt leko prozra4ni po o4ertaniqta koito si napravil pak moje da se polu4i. No ako ne ti se igrae, po-dobre po4vaj novi ne6ta i pokazvaj
-
О, със сигурност ще е ново. Вече инкнато ли е, много трудно ще седна да го преправям, защото съм неописан в книгите мързел.
-
Като казвам "композиция: то значи синоним на "картина, изображение".
Иначе диазепам помага за депресия. -
диазепам лекува симптома, а не причината. което няма смисъл.
личи, че си почнал от лицето и те е домързяло за останалото...
-
...Em hubu de, kato te boli glava ne pie6 li Analgin da re4em?
-
не.
-
Подкарах го на тъпизми и неопредели абстрахизми
-
на първото ме кефи пипалестия абстрахизъм
-
Впрочем, такива глупости като първото, в момент на депресия са много успокояващи. Наистина успяват да те откъснат от мислите ти.
-
От тетрадката ми в работата. Тия са от вчера.
-
Зимно
-
RSS емисия за отговорите по темата
Отговор »
Трябва влезете, за да напишете отговор.