Comics Bistro — Форум » Градската управа

1. Dragunoff

Администратор

Привет, искам да ви помоля да отворите добрите си сърца и шарените си портфейли, защото Комикс Бистро има нужда от малко финансова поркрепа Напомням, че проекта е нетърговски, изцяло доброволен и досега се финансира с лични средства и дарения. Към конкретните нужди:

1. През октомври изтича регистрацията на домейна и искам да я подновя за 2 години -- 19.20лв/година = 38.40лв

2. Подготвям малко промо-материали за Бистрото -- реших да са под формата на разделител за книга. Помолих няколко човека да ми дадат картинки за лицевата страна. Вече имам няколко и чакам още няколко, вижте ги тук. Искам да отпечатам 200 броя от тях. Ето оферта от една печатница за 100 броя(54.10лв).

Можете да дарите чрез epay.bg, paypal.com или лично на мен За улеснение съм направил страница за дарения.

Не разчитам на големи дарения, дори ще се радвам повече хора да дарят малка сума - например стойността на две бири в заведение (замислете се колко бири сте изпили това лято).

Голямо предварително благодаря!

2. orehovka

мускетарка

Разделителчетата са чудни!

Gangnam style!
  3. brokentool

stories

на 31ви взимам заплата и ще метна нещичко

4. Kefo

КефоЗавър

Аз също скоро(надявам се) трябва да си прибера една награда от един конкурс за анимация..и се чувствам длъжен да дам някой лев защото из форумите съм научил доста.
    Иначе а разделителите е супер идея...ако ви хареса нещо мое взимайте без да питате

5. Dragon_Phoenix

Член

От мен също, Драгуне. Само трябва се видим.

Dragons Are Awesome!!!
  6. Dragunoff

Администратор

220бр разделите са отпечатани. Радват се... т.е. хората им се радваха много на AniFest и Aniventure и половината вече заминаха:

7. Dragunoff

Администратор

Благодаря на хората, които дариха Ето тези разходи вече са покрити.

8. brokentool

stories

метнах през пейпал каквото можах

9. Dragunoff

Администратор

Отчетено Благодаря!

RSS емисия за отговорите по темата

Отговор

Трябва влезете, за да напишете отговор.

Comics Bistro — Форум | Задвижван от bbPress | Дизайн и поддръжка от Ивайло Драганов | Хостинг от ICN.Bg