| Изгубена парола?

„Брюксел по шорти“ – конкурс за кратки графични разкази

31 октомври 2011 е крайният срок за изпращане на предложения. По време на работата, авторите ще получат хонорар, както и настаняване в Брюксел.

Белгийската литературната организация „Het beschrijf“ предлага възможност на 10 комикс-художници да създадат кратък графичен разказ за съвременен Брюксел. На авторите ще бъде предложена финансова подкрепа и настаняване в европейската столица. Четете нататък за правилата и кандидатствайте до 31 октомври 2011.Brussels in shorts - logo

„Брюксел по шорти“ си поставя амбициозната цел да представи града в нови истории и да разшири литературното му богатство със съвременната медия на графичния разказ. Поканата за участие е отправена на 29 юни 2011 и е насочена към местни и чуждестранни художници и сценаристи. Десет от постъпилите предложения ще бъдат избрани и техните автори наети, за да завършат творбите си. По време на работата, авторите ще получат хонорар, както и настаняване в Брюксел. Всяка от историите обаче трябва да споменава едно общо местоположение – старият житен пазар в центъра на Брюксел.

31 октомври 2011 е крайният срок за изпращане на предложения. Група от експерти ще избере и обяви победителите през януари 2012г. Избраните автори ще имат време до септември 2012г. да работят по творбите си.

За да кандидатсвтате прочетете правилата на конкурса, нещо повече за житния пазар  и посетете официалната страница на конкурса за повече информация.

Tags: , ,

Напиши мнение

:) =) :D :lol: ^_^ :wink: :( :eek: ;-( x| :p =] 8) :woot: :silly: :-| :ermm: :unsure: :-/ :sick: :angry: :blush: :love: :kiss: o:) 0.o :dizzy: 0_o :whistle: :sleep: :rightful: :bandit: :ninja: :evil: :alien: :arrow: :!: :?: :mrgreen:

Comics Bistro © 2007 - 2021 Всички права запазени
Съдържанието на сайта е собственост на съответните негови автори и не може да бъде разпространявано без изричното им съгласие.
Разработено от Ивайло Драганов | Подкрепете ни!