| Изгубена парола?

„Под моята кожа“ – графична новела от Емилиян и Станимир Вълеви

Александрия е красиво съвременно момиче, което на пръв поглед води съвсем обикновен живот. Тя поема на пътешествие към цел, по-важна от всичко за нея. Страст, болка, страх, любов са само част от дестинациите към крайната точка – истинското Аз. Без предразсъдъци, без маски – „Под Моята Кожа”.

Емилиян Вълев, на 22 години и Станимир Вълев, на 25 години, са двама братя почитатели и автори на комикси. Работили са като сценаристи по серията „Царете На България”. Представяли са на страниците на списание „Слава” нашата изцяло авторска поредица „Звезден Вавилон”. Участвали в редица конкурси и фестивали; част от българските предствители на Балканския Фестивал За Млади Комикс Автори Лесковац, Сърбия 2010. Работили са и по проект, обвързан с игрите “Assassin’s Creed” на Ubisoft.

През изминалите месеци новелата представена и на международни фестивали. В магазина за електронни книги Mtel eBook е може да се закупи цялата книга, както и да се види откъс.

Tags:

Напиши мнение

:) =) :D :lol: ^_^ :wink: :( :eek: ;-( x| :p =] 8) :woot: :silly: :-| :ermm: :unsure: :-/ :sick: :angry: :blush: :love: :kiss: o:) 0.o :dizzy: 0_o :whistle: :sleep: :rightful: :bandit: :ninja: :evil: :alien: :arrow: :!: :?: :mrgreen:

Comics Bistro © 2007 - 2021 Всички права запазени
Съдържанието на сайта е собственост на съответните негови автори и не може да бъде разпространявано без изричното им съгласие.
Разработено от Ивайло Драганов | Подкрепете ни!