| Изгубена парола?

Включете се в новия брой на (ku)š! – темата е „female secrets“

всички дами са поканени, срокът е до 1 септември 2011

Балтийското комикс-списание (ku)š! открито дискриминира мъжете и кани всички дами да пратят творби предстоящият 9-ти брой. Темата е „женски тайни“ и експерименталната комикс-форма е повече от желана. Историите следва да бъдат на английски или латвийски език, максимум 12 страници, формат А6. Няма никакви ограничения в цветовете или техниката, а крайният срок за изпращане е 1 септември 2011.

Всички подробности относно участието, можете да прочетете тук:
http://kushkomikss.blogspot.com/2011/06/take-part-in-kus-9-female-secrets.html

Някои от изданията на (ku)š!

„kuš!“ (произнася се „куш!“) е едно от малкото, ако не и единствено комикс-списание в Прибалтика. Базирано е в Рига, Латвия и през последните 2-3 години се утвръждава не само на местната, но и на международната сцена. Всяко издание има различна тема и включва комикси от международни и латвийски автори.

Целта на „kuš!“ е да популяризира комиксите в страна, където те на практика не съществуват. Около изданието се развива цяла организация, която се занимава не само с издаването на комикси, но и с организиране на изложби и работилници, целящи да мотивират местните художници да използват медията на комикса като средство за изразяване.

Повече за „kuš!“ можете да научите на сайта им – http://www.komikss.lv/

Tags:

Напиши мнение

:) =) :D :lol: ^_^ :wink: :( :eek: ;-( x| :p =] 8) :woot: :silly: :-| :ermm: :unsure: :-/ :sick: :angry: :blush: :love: :kiss: o:) 0.o :dizzy: 0_o :whistle: :sleep: :rightful: :bandit: :ninja: :evil: :alien: :arrow: :!: :?: :mrgreen:

Comics Bistro © 2007 - 2021 Всички права запазени
Съдържанието на сайта е собственост на съответните негови автори и не може да бъде разпространявано без изричното им съгласие.
Разработено от Ивайло Драганов | Подкрепете ни!