| Изгубена парола?

Комикс-списание под формата на уличен плакат – това е Silent Wall

Темата на предстоящия брой е „Мутанти“, работи се приемат до 20 май, а улиците ще бъдат атакувани през юни

silent wall in pancevo 2

#3 "CITY/LABYRINTH"

Silent Wall е заглавието на интересен комикс-проект, произхождащ от съседна Сърбия, но с участието на автори от цяла Европа. Идеята е да се разпространяват комикси под формата на уличен плакат. Обикновено комиксите не съдържат думи, като така – чрез универсалният език на образа – стават достъпни за най-широка публика. Първият брой е отпечатан през 2005 с тираж 1000 бройки в размер 50/70см. Оттогава са излезли общо четири, а в момента се събират предложения за петото издание.

Всеки брой има обединяваща тема, като за предстоящия брой тя е „Мутанти“. Темата е избрана неслучайно и има за цел да обърне внимание на настоящите екологични проблеми и отражението им върху бъдещето ни.

Работи се събират до 20 май 2011. За подробности, вижте прикачения файл.

Tags: , , ,

Напиши мнение

:) =) :D :lol: ^_^ :wink: :( :eek: ;-( x| :p =] 8) :woot: :silly: :-| :ermm: :unsure: :-/ :sick: :angry: :blush: :love: :kiss: o:) 0.o :dizzy: 0_o :whistle: :sleep: :rightful: :bandit: :ninja: :evil: :alien: :arrow: :!: :?: :mrgreen:

Comics Bistro © 2007 - 2020 Всички права запазени
Съдържанието на сайта е собственост на съответните негови автори и не може да бъде разпространявано без изричното им съгласие.
Разработено от Ивайло Драганов | Подкрепете ни!