| Изгубена парола?

Aniventure 2010

3-5 септември на територията на парти център 4км – феновете на аниме, манга и японска култура в България, а и не само те, ще имат възможност да се насладят на целя плеяда от събития

В разгара на лятото и знойните софийски жеги Анивенчър – българският фестивал за аниме, манга и японска култура се готви да отпразнува петата си годишнина. Тази година е повече от специална за фестивала – тя не просто отбелязва неговия юбилей, но и бележи непрекъснатото разрастване на обществото от аниме и манга фенове – факт, без който съществуването на фестивала днес би било невъзможно.

Анивенчър 2010 започва на трети септември от 19 часа с официално окриване, на което освен всичко друго подготвено ни от организаторите, културният аташе на Япония в България госпожица Ая Отаки ще отправи обръщение към гостите на фестивала. В рамките на следващите два дни (четвърти и пети септември), на територията на парти център 4км в столицата, феновете на аниме, манга и японска култура в България, а и не само те, ще имат възможност да се насладят на целя плеяда от събития. Цените на билетите варират от 8(един фестивален ден) до 16 лв( два фестивални дни и две музикални вечери).

Подробностите около фестивала ще намерите на адрес: http://aniventure.net/
А ето и последните новини от там:

Tags: , , ,

Напиши мнение

:) =) :D :lol: ^_^ :wink: :( :eek: ;-( x| :p =] 8) :woot: :silly: :-| :ermm: :unsure: :-/ :sick: :angry: :blush: :love: :kiss: o:) 0.o :dizzy: 0_o :whistle: :sleep: :rightful: :bandit: :ninja: :evil: :alien: :arrow: :!: :?: :mrgreen:

Comics Bistro © 2007 - 2020 Всички права запазени
Съдържанието на сайта е собственост на съответните негови автори и не може да бъде разпространявано без изричното им съгласие.
Разработено от Ивайло Драганов | Подкрепете ни!