| Изгубена парола?

„Комикс Уикенд“ в „Червената Къща“

16-22 октомври, събитието е част от проект „Комикс: Европейско студио за комикси” и ще включва изложби, презентации и дискусии

комикс16 октомври (петък) 2009, 18.00 ч. – откриване
17-22 октомври, всеки ден от 15.00 до 19.00 ч.

зала „Безименна”, зала „Гъливер”
Месомелачките и други истории
изложба на комикси-оригинали

комиксСъбитието е част от проект „Комикс: Европейско студио за комикси”, в който млади хора от България, Великобритания и Испания съвместно с артисти разказват свои истории в картинки.

Събитието започва с откриване на две изложби в петък и продължава с презентации и споделяне на опит от професионалисти и любители в областта, както и на организации, свързани с комикс културата. Ше има и дискуси за създаването и разпространението на комикси в България.

Входа е свободен за всички, скоро на страницата на събитието ще трябва да се появи и конкретната програма.

1 мнение


  1. Dragunoff

    Беше много приятно в Червената къща. Ето малко снимки от събитието(чрез клуб НАКАМА), както и презентацията на Бистрото. Отворена е и темата във форума ни.

Напиши мнение

:) =) :D :lol: ^_^ :wink: :( :eek: ;-( x| :p =] 8) :woot: :silly: :-| :ermm: :unsure: :-/ :sick: :angry: :blush: :love: :kiss: o:) 0.o :dizzy: 0_o :whistle: :sleep: :rightful: :bandit: :ninja: :evil: :alien: :arrow: :!: :?: :mrgreen:

Comics Bistro © 2007 - 2020 Всички права запазени
Съдържанието на сайта е собственост на съответните негови автори и не може да бъде разпространявано без изричното им съгласие.
Разработено от Ивайло Драганов | Подкрепете ни!