| Изгубена парола?

Анивенчър 2009

Тази година единственият по рода си фестивал за аниме, манга и японска култура у нас ще се проведе на 1-ви и 2-ри Август в хотел Родина в София!

Анивенчър 2009 наближава с бързи темпове!

Тази година единственият по рода си фестивал за аниме, манга и японска култура у нас ще се проведе на 1-ви и 2-ри Август в хотел Родина в София!

Анивенчър 2009

Но дори и за тези от вас, които не са привърженици на японското, Анивенчър има много какво да ви покаже ;)
Тази година сме поставили акцент върху арт-събитията и насърчаването на малдите художници у нас. Желаещите ще могат да изложат и продават творбите си в Алеята на Художниците, да пратят предварително рисунки за изложбата, да участват на място в арт-конкурса и да спечелят страхотни награди или пък да станат част от 2 незабравими уъркшопа за рисуване на манга!

Всички творби от тези събития, със съгласието на авторите им, ще станат част от благотворителен търг, във който 70% от сумата ще бъде дарена на SOS детски селища, а останалата сума ще се върне на автора!

Разбира се, подготвили сме и много други събития: лекции, презентации, гейм турнири( цели два ;)), още уъркшопове, неизменните АМВ конкурс и Косплей шоу, томболи с много награди, различни щандове с интригуващи предмети, гаражна разпродажба и много, много други!

За повече информация относно всяко от събитията, посетете сайта на Анивенчър.

Tags: , , , ,

Напиши мнение

:) =) :D :lol: ^_^ :wink: :( :eek: ;-( x| :p =] 8) :woot: :silly: :-| :ermm: :unsure: :-/ :sick: :angry: :blush: :love: :kiss: o:) 0.o :dizzy: 0_o :whistle: :sleep: :rightful: :bandit: :ninja: :evil: :alien: :arrow: :!: :?: :mrgreen:

Comics Bistro © 2007 - 2019 Всички права запазени
Съдържанието на сайта е собственост на съответните негови автори и не може да бъде разпространявано без изричното им съгласие.
Разработено от Ивайло Драганов | Подкрепете ни!