| Изгубена парола?

Ко-миксер се представи в Стара Загора и Варна

Като част от своеобразното национално турне на Ко-миксер и Comics Bistro за първи път се случиха комикс-джемове в Стара Загора и във Варна. На събитията беше представен също и третият брой на Ко-миксер. Ива Груева и Славена Симеонова бяха в Стара Загора на 23 април, където станаха част от маратнона на четенето „Четяща Стара Загора” 2013. Месец по-късно в гостоприемното пространство на Арт зона „На тъмно“ Славена показа на родна Варна що е то комикс-джема.

Вижте още снимки от събитието във Варна, както и самите рисунки.

Tags: , , ,

4 коментара

  1. Много готина статия! =)


    • Giiboo

      Здравей. Аз следа блога ти от отдавна и все се чудя как да се контактувам с тебе, за щастие сега намерих начин =). Не знам дали ме помниш, но аз съм Богомил от курса за комикси и бих искал да си чатим, ако ти искаш.

Напиши мнение

:) =) :D :lol: ^_^ :wink: :( :eek: ;-( x| :p =] 8) :woot: :silly: :-| :ermm: :unsure: :-/ :sick: :angry: :blush: :love: :kiss: o:) 0.o :dizzy: 0_o :whistle: :sleep: :rightful: :bandit: :ninja: :evil: :alien: :arrow: :!: :?: :mrgreen:

Comics Bistro © 2007 - 2020 Всички права запазени
Съдържанието на сайта е собственост на съответните негови автори и не може да бъде разпространявано без изричното им съгласие.
Разработено от Ивайло Драганов | Подкрепете ни!