| Изгубена парола?

Гостувахме с комикс-джем у манга курс „Поничка“

11 участника сътвориха 17 цветни страници в уютната атмосфера на ателието на „Посестрими в занаята“

Миналата седмица решихме да направим комикс-срещата си на различно от обичайното място. Благодаря на Анна Цочера от „Посестрими в занаята“, която ни покани в уютното им ателие. Там тя провежда и курс по манга и комикс, който се нарича „Поничка“ – име, което самите участници в курса са избрали. И така, на 17 ноември бяхме на гости там.

За моя голяма радост, на срещата освен обичайните заподозрени, имаше и нови лица. Някои от тях за първи път участваха в комикс-джем, но понеже имаше и ветерани, разяснихме нещата в движение. За около час и половина 11 участника сътвориха 17 цветни страници с щури истории. Сесията беше доста интензивна и оцеляхме само благодарение на сладките, шоколада и чая, които също бяха на масата за рисуване ;-)

Така изглеждаше работната ни маса в късния съботен следобед

Благодаря на всички участници и до нови (скорошни) срещи. Вярвам, че всички се забавляваха. Ето и материалният резултат от комикс-джема:

Tags: , ,

Напиши мнение

:) =) :D :lol: ^_^ :wink: :( :eek: ;-( x| :p =] 8) :woot: :silly: :-| :ermm: :unsure: :-/ :sick: :angry: :blush: :love: :kiss: o:) 0.o :dizzy: 0_o :whistle: :sleep: :rightful: :bandit: :ninja: :evil: :alien: :arrow: :!: :?: :mrgreen:

Comics Bistro © 2007 - 2020 Всички права запазени
Съдържанието на сайта е собственост на съответните негови автори и не може да бъде разпространявано без изричното им съгласие.
Разработено от Ивайло Драганов | Подкрепете ни!