| Изгубена парола?

Търновският комикс-джем се утвърждава

Много продуктивно и положително заредено трето издание на комикс-джема във Велико Търново – с повече участници, шоколад + халва и представяне на „Ко-миксер“

В началото на ноември 2012 за трети път се събрахме в клуб „Таралеж“, за да се позабавляваме като творим заедно комикси. Специален гост на срещата беше Милена Симеонова, която като 1/3 от екипа на „Ко-миксер“ ни разказа за списанието и отправи покана за участие в предстоящия трети брой.

Настроението беше отлично и добрите попадения идваха едно след друго. За малко повече от час и половина десетина участника създадоха 20 страници с неочаквано добри комбинаци. След джема бяхме поизтощени, но определено доволни от преживяването.

Благодарим на клуб „Таралеж“ за гостоприемството, който по-малко от година след създаването си вече е значим културен център в старата столица. Очакваме скоро пак да се срещнем там с още комикси, още повече участници и с традиционната вече почерпка(която този път се състоеше от чай, шоколад, халва и други сладки неща).

По-долу можете да разгледате и материалният резултат от комикс-джема.

Tags: , ,

Напиши мнение

:) =) :D :lol: ^_^ :wink: :( :eek: ;-( x| :p =] 8) :woot: :silly: :-| :ermm: :unsure: :-/ :sick: :angry: :blush: :love: :kiss: o:) 0.o :dizzy: 0_o :whistle: :sleep: :rightful: :bandit: :ninja: :evil: :alien: :arrow: :!: :?: :mrgreen:

Comics Bistro © 2007 - 2024 Всички права запазени
Съдържанието на сайта е собственост на съответните негови автори и не може да бъде разпространявано без изричното им съгласие.
Разработено от Ивайло Драганов | Подкрепете ни!