| Изгубена парола?

Призив за автори: комикс-фестивалът AltCom 2012: NO BORDERS

Антология и комикс-базар за алтернативни комикси и самостоятелни автори в рамките на фестивала.

Граници съществуват навсякъде. Между хора, народи, култури, дори формите на изкуството. AltCom 2012 ще се опита чрез изразните средства на комикса да погледне на света БЕЗ ГРАНИЦИ.

Темата за антологията която ще бъде разпространявана на фестивала е „Без граници“. Форматът е 140/182мм, 1-5 страници в черно-бяло, TIFF с висока резолюция. Предложения се приемат до 1 август 2012г.

По време на фестивала ще има комикс-базар за алтернативни комикси и комикси с ограничен тираж, където дори самостоятелни автори ще могат да продават работите си. Запазването на маса е безплатно и трябва да се направи на altcomfestival@gmail.com преди 15 октомври.

Фестивалът AltCom 2012 ще се проведе в Малмьо, Швеция през ноември. Вижте сайта на фестивала за подробности относно програмата и датите.

 

Tags: , ,

Напиши мнение

:) =) :D :lol: ^_^ :wink: :( :eek: ;-( x| :p =] 8) :woot: :silly: :-| :ermm: :unsure: :-/ :sick: :angry: :blush: :love: :kiss: o:) 0.o :dizzy: 0_o :whistle: :sleep: :rightful: :bandit: :ninja: :evil: :alien: :arrow: :!: :?: :mrgreen:

Comics Bistro © 2007 - 2020 Всички права запазени
Съдържанието на сайта е собственост на съответните негови автори и не може да бъде разпространявано без изричното им съгласие.
Разработено от Ивайло Драганов | Подкрепете ни!