Comics Bistro — Форум » Умно село » Комикси

Йоко - "Път". Саундтрак към комиксът "Бяс"

(2 отговора, 1 участника)
  1. Grozen Entertainment Ltd.

    Член
    Joined: Авг '11
    Posts: 64

    offline

    Не е често срещано събитие в България, да излезе саундтрак към български комикс. Истината е, че е за пръв път! Изпълнителката Yoko (Йоко) от The Top Stoppers представя точно такъв интересен проект. Тя изпълнява официалната песен "Path"("Път") към комикс новелата "Бяс" ("Rabies")

    Видеото към песента е направено изцяло с части от комикса, който е написан от Сибила Коритарева и нарисуван от Иван Коритарев.

    Книгата ще може да се закупи на български, английски и френски. Състои се от 64 страници, с твърди корици и CD, и ще е на пазара най-късно до 20 Август 2011г.

    Издателство Grozen Entertainment (Грозен Ентретейнмънт) се погрижи към комикса да се появи и първата българска екшън фигурка, изработена в Китай, която ще плува към България повече от месец преди да се появи на бг пазара, през Октомври.

    Също така, книгата се подготвя и за iPad и iPhone, и до месец ще бъде на линия в сайта на Apple.

    Към комикса има дрехи, чаши, пъзели, дори - mouse pads. Сайтът на издателството ще е готов и пуснат онлайн на www.grozenentertainment.com най-късно на 1 Септември 2011г., като междувременно на този адрес е заредена временна визия, която всеки може да задраска, стига да иска.

    Още със старта му ще има обявени 4 международни конкурса, а бонусът е, че е предвиден и международен артфорум, който от две години събира предварителна аудитория от най-добрите художници на Франция, Белгия и Америка. Снимки и повече информация по останалите проекти на комикс издателството можете да намерите във Facebook.

  2. Grozen Entertainment Ltd.

    Член
    Joined: Авг '11
    Posts: 64

    offline

    най-сетне! готова ни е играчката и на път за България. след 30 дни ще доплува с корабче и веднага я пускаме на пазара



RSS емисия за отговорите по темата

Отговор

Трябва влезете, за да напишете отговор.

Comics Bistro — Форум | Задвижван от bbPress | Дизайн и поддръжка от Ивайло Драганов | Хостинг от ICN.Bg