българия остана без комикси защото нито една фирма не иска да се заеме с тази задача
Comics Bistro :: Форум » Умно село » Комикси
българия без комикси
(22 отговора, 16 участника)-
-
принципи на пазарната икономика...
we come, we kill, we claim.

-
fail whale
Mistah Kurtz -- he dead. -
много лошо !
Ако искаш да не те забравят...взимай заеми..! -
sad story....
практика,практика и пак практика ! -
Ами, Бьлгария няма да остане без комикси, ако има кой да ги купува. Аз купувам повечето неща, които се издават. В момента купуван SHOGUN, Amazing Spider-Man, Astonishing X-Men.
-
А Марица ше ли пресъхне ?
-
и аз купувам постоянно
-
То комикси родно производство вече няма.
-
Естествено, че няма след, като никои не ще да плаща за робската раота която е нобходима за да стане читав комикс с читави художници. Само няква долкачествена продукция....
Дъ джентъл шляпър!!! -
Ние читави книги нямаме, ти комикси искаш...
-
Събирах комиксите на Глоб Трейд и Артлайн от самото начало на издателства до края на 2006,след което няколко месеца не успявах да си ги купувам и изоставих изцяло работата.Наскоро реших да проверя какво става и виждам,че вече комикси не се издават.Та въпроса ми е...какво стана?Всичко си вървеше нормално,издателствата имаха големи амбиции,особено Артлайн.Издаваха невероятно много комикси,TPB-та,графични новели,манги,френски комикси и какво ли още не и правеха планове за още много неща.Може би и това им беше грешката,да се заемат с толкова неща само за 1-2 години съществуване.Ще бъда много благодарен ако някой успее да ми обясни какво се случи с издателства.
-
Сам си си отговорил.Pain каза:
след което няколко месеца не успявах да си ги купувам и изоставих изцяло работата

You can't stop the signal. -
Хахах! То в България комикси има... само, че нашенски ли са?Разбира се, че не! С едно-две изключения
Такива чуждестранни боклуци не копувам отдавна.Ако ми кажете че X-man е свестен комикс то аз съм чушка! Сценария съква отвсякъде, за арта да не говорим... Тея американци за голяма работа се имат, ама не струват братче.Само Дисни дето по-така... ама освен дечковците никой друг не ги чете!
-
"Аз съм уникален и пиша с италик"
...и оня другия с болда. Мноо сте сладки."Тея американци за голяма работа се имат, ама не струват братче."
Браво мойто момче! Двойка, седни си.
Sandman, Transmetropolitan, The Maxx, Preacher...тва са някви единични случаи. Живей си в щастливия, измислен свят в който американците се имат за голяма работа и не струват.
You can't stop the signal. -
HeartKiller, you da man!
... а кои са тия един-два български комикса?

-
"Ordata na Varga" i "Pulsi"
-
за пръв път ги чувам... то не че ги следя редовно, де.

-
Те са стари, стааааари...
You've got to dance, dance, dance!

-
Е кво бе.кво мрънкате..нали сега ще има нови комикс списания..и то ще са доста яки.И изцяло БЪЛГАРСКИ за раддост на пичовете горе.
-
Мързела е присъщ за българите. Аз не мога да разбера тези хора които по принцип имат стандртно работно време а ми превеждат 2 комикси за 1 месец. ако спазват работното си време биха могли да преведат 1/3 от един комикси за 1 ден. Да се учат от Емонг. Издават толкова мн комикси а някои излизат всяка седмица затова за 16 години не са фалирали. Ако не ви стигат парите от издателството ви да почнете да превеждате други комикси така най-лесно може да оправят.
-
Като си на 14 сигурно така изглеждат нещата.
Само дето за тия комикси се плаща лиценз, а печатането не е безплатно.
Т.е. когато сегашните ти няколко поредици не вървят е малко тъпо да почваш нови.
И що точно реши, че комиксите се превеждат за месец а не именно 3-4 дни?
You can't stop the signal.
RSS емисия за отговорите по темата
Отговор
Трябва влезете, за да напишете отговор.